NAPETO NA KOSOVU: Opozicija se skuplja, na ulicama gume polivene benzinom!

Ispred skupštine Kosova broj aktivista opozicije vidno se povećava, a veliki broj pripadnika specijalnih jedinica policije Kosova je opkolilo zgradu parlamenta

  • 6

Sednica skupštine Kosova koja je prekinuta danas zbog suzavca, trebalo bi da počne oko 22 sata. Za to vreme, aktivisti opozicije okupljaju se ispred zgrade, a na nekim ulicama su postavljene gume polivene benzinom.

SUZAVAC PO TREĆI PUT! Kosovski poslanici se ponovo nagutali dima

Kako je javio Tanjugov izveštač sa lica mesta, ispred skupštine Kosova broj aktivista opozicije vidno se povećava, a veliki broj pripadnika specijalnih jedinica policije Kosova je opkolilo zgradu parlamenta. Takođe je prisutno i nekoliko pripadnika Kfora koji posmatraju situaciju.

U blizini zgrade studentskog doma na ulicama su postavljene gume automobila koje su polivene benzinom, a policija je otišla na lice mesta kako bi ustanovila o čemu je reč.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Radikalni opozicioni pokret Samoopredeljenje preuzeo je odgovornost za bacanje suzavca, uz poruku da njihov protest neće prestati ukoliko ne budu povučeni sporazumi o formiranju Zajednice srpskih opština i o demarkaciji sa Crnom Gorom.

Od sada pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    23. oktobar 2015 | 23:19

    Od srca im zelim sto brzi ulazak u EU, zasluzuju jedni druge

  • Nebojsa

    23. oktobar 2015 | 22:49

    Samo albanska opozicija moze spasiti Srbe na Kosovu i Metohiji od briselskog sporazuma koji primorava Srbe da postuju i sluze teroristickom okupatoru.

  • Telegraf is best

    23. oktobar 2015 | 22:45

    Ovo je smesno sta ovi ljudi rade, pucaju polako Kosovo i Metohija je Srbija. POZDRAV braco i sestre

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA