BIVŠI KOMANDANT OVK TVRDI: Optužnica protiv mene je izmenjena, Tačija više nema

Sabit Geci, koji je bio blizak saradnik aktuelnog zamenika kosovskog premijera i ministra spoljnih poslova Hašima Tačija, rekao je da se na toj optužnici nalazio i aktuelni predsednik kosovskog parlamenta Kadri Veselji

  • 2

Bivši komandant Oslobodilačke vojske Kosova (OVK) Sabit Geci, koji izdržava kaznu zbog ratnih zločina, tvrdi da je optužnica protiv njega izmenjena i da se na njoj više ne nelaze neka imena.

SKANDAL! TAČI LIKUJE ZBOG ODLUKE UNESKA! Pogledajte kako se radovao u Parizu! (VIDEO)

Geci, koji je bio blizak saradnik aktuelnog zamenika kosovskog premijera i ministra spoljnih poslova Hašima Tačija, kazao je u intervjuu za emisiju "Republika", da su se na toj optužnici nalazili pored Tačija, aktuelni predsednik kosovskog parlamenta Kadri Veselji, lider opozicione Inicijative Fatmir Ljimaj, zatim Jakup Krasnići, kao i Redžep Seljimi, prenela je prištinska Bota sot.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    26. oktobar 2015 | 19:50

    TO CE BITI OSLOBADJAJUCI SUD NATO OKUPATORA ZASTITNIKA UCK TRGOVACA SRPSKIH ORGANA-NORMALNO SVE CE SE ODVIJATI POD KONTROLOM PENTAGONA I CIJE AGENATA NA TERENU!!!

  • Ljuba

    27. oktobar 2015 | 07:58

    Na tom sudu ce oni rehabilitovati nacisticke nato okupatore i koljace siptare, uz poneku osudjenu siptarsku susumigu tako da ce ispasti da je u stvari to bio naj humaniji poduhvat u kom su morali da ucestvuju zlikovci takvih razmera ! ! !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA