NA INSTAGRAM VRAĆEN NALOG #NOKOSOVOUNESCO! Društvena mreža se izvinila Srbima

- Nakon zvaničnog pisma koje smo uputili Instagramu da nam pojasne zbog čega su ugasili naš nalog, jutros smo dobili zvanično izvinjenje i obaveštenje administracije ove kompanije da nam je nalog ponovo vraćen - piše u saopštenju

  • 5

Studentska kancelarija u Kosovskoj Mitrovici, koja je osnovana povodom kampanje #NoKosovoUNESCO, saopštila je danas joj je vraćen nalog na Instagramu koji je ugasio administrator te stranice i da nastavlju rad bez prekida do glasanja na Generalnoj konferenciji.

SRBI MOLE SVET DA NE PRIMI KOSOVO U UNESKO: Ostalo je još samo DVA DANA do KONAČNE ODLUKE (VIDEO)

- Nakon zvaničnog pisma koje smo uputili Instagramu da nam pojasne zbog čega su ugasili naš nalog, jutros smo dobili zvanično izvinjenje i obaveštenje administracije ove kompanije da nam je nalog ponovo vraćen - piše u saopštenju.

Iz Kancelarije upućuju na link https://instagram.com/nokosovoinunesco/ i napominju da im je veoma drago zbog toga i da se nadaju da će ta diplomatska pobeda, izjvojevana na mala vrata, uvesti u onu još veću i bitniju koja će se odvijati na Generalnoj konferenciji Uneska u ponedeljak, a kojom će biti zaustavljen prijem samoproglašenog Kosova u tu organizaciju.

- Ostalo nam je još dva dana da damo sve od sebe u ovoj kampanji, a sada, kad nam je vraćen Instagram nalog, postavićemo i druge slike koje posedujemo - poručuju iz Kancelarije.

Studenti pozivaju tviteraše i ostale da pomognu i da se još jače priključe kampanji #NoKosovoUNESCO.

- Do glasanja na Generalnoj konferenciji naša kancelarija će raditi i voditi ovu kampanju bez prekida - poručili su.

Kako komentarišete suspendovanje naloga na Instagramu? Odgovor ostavite u komentaru.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    7. novembar 2015 | 13:24

    Zapadne sile nikada se nisu odrekle fasizma,nasilja i to traje vekovima.Vidite da amerikanci,britanci i njihovi sateliti nikad nisu prestali da vode ratove po svetu i pljackaju slabije od sebe. Zapad ne poznaje pravo i pravdu.Za njih vazi samo zakon jaceg

  • Dr Lune

    7. novembar 2015 | 13:25

    U daljem toku dogadjaja,je najsigurniji instagram..Rusija,koja se poziva na krsenje rezolucije 1244,,," kao da se nesto iza brda valja"...?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA