ONI SU NAŠI ČUVARI NEBA: Ovo je najbolji selfi koji je napravila Vojska Srbije (FOTO)

Sve oči javnosti su okrenute ka bezbednosnim službama, pa je tako veliku pažnju izazvala i selfi fotografija padobranca koja je objavljena na Tviter profilu Ministarstva odbrane i Vojske Srbije (MO_i_VS)

  • 0

Antiteroristička vežba pod nazivom "Štit" koju će Vojska Srbije, BIA, policija i druge bezbednosne snage izvesti u subotu pred građanima, izazvala je veliku pažnju ljudi u državi.

- Imaćemo veliku akciju u kojoj će sve naše bezbednosne snage, policija, vojska, BIA pokazati kakav je odgovor Srbije na izazove terorizma, šta je to što su naše snage sposobne da urade - istakao je Nebojša Stefanović i dodao da će centralna manifestacija biti održana kod Palate Srbije na Novom Beogradu.

Sve oči javnosti su okrenute ka ovim bezbednosnim službama, pa je tako veliku pažnju izazvala i selfi fotografija padobranca koja je objavljena na Tviter profilu Ministarstva odbrane i Vojske Srbije (MO_i_VS).

Inače, cilj ove predstojeće vežbe je da se u svet pošalje jasna poruka da su Srbija i njene bezbednosne strukture spremne da se odbrane od svih remetilačkih faktora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA