CILJ SRBIJE JE ULAZAK U EU! Evo šta je Vučić rekao poslanicima EU

Srpski premijer je rekao poslanicima Evropksog parlamneta da je Srbija posvećena evropskom putu i da je suština reformi koje Vlada preduzima da život građana Srbije učini boljim u ekonomskom i svakom drugom pogledu

  • 29

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić, primio je grupu poslanika Evropskog parlamenta iz političke grupacije Zeleni/Evropska slobodarska alijansa koju je predvodio Filip Lamberts, kopredsednik te političke grupacije.

Premijer Vučić je rekao poslanicima EP da je Srbija posvećena evropskom putu i da je članstvo u Evropskoj uniji strateški cilj zemlje i da je suština reformi koje Vlada preduzima da život građana Srbije učini boljim u ekonomskom i svakom drugom pogledu.

VUČIĆ PORUČIO EVROPSKIM POSLANICIMA: Srbija ostaje potpuno posvećena ulasku u EU

Filip Lamberts je, u ime političke grupacije Zeleni/Evropska slobodarska alijansa, naglasio da oni dugoročno podržavaju evrointegracije Srbije i celog regiona. On je rekao da je održavanje mira i stabilnosti na Zapadnom Balkanu od ključnog značaja i za EU i da zbog toga pozdravlja inicijative premijera Vučića koje tome doprinose, izdvojivši i inicijativu za saradnju mladih u regionu.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Srpski premijer i poslanici EP razgovarali su i o migrantskoj krizi i drugim aktuelnim regionalnim i međunarodnim pitanjima.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ela

    20. novembar 2015 | 12:46

    Nasa zemlja ima jasno zacrtan cilj kojeg se mora drzati a to je ulazak u EU.

  • Viktorija

    20. novembar 2015 | 12:49

    Cilj koji ima vlada Srbije je veoma jesan i većina građana Srbije podržava takvu politiku i treba se držati tog puta jer je sve oko nas EU zašto onda i mi ne bi bili EU.

  • darko

    20. novembar 2015 | 12:40

    Premijer radi na tome i vide se rezultati njegovog zalaganja!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA