(VIDEO) NIKOLIĆ TRI PUTA POLJUBIO KOLINDU! Evo kako je izgledao susret predsednika Srbije i Hrvatske!

Predsednici Srbije i Hrvatske su se do sada više puta sretali, ali je ovo njihov prvi susret u Zagrebu, budući da je to prva poseta predsednika Srbije Hrvatskoj od kada se nalazi na toj funciji

  • 16

Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović, je vrlo srdačno dočekala učesnike samita Brdo-Brioni, predsednika država nekadašnje SFRJ i Albanije, a od predsednika Srbije Tomislava Nikolića je, "po srpskom", dobila i tri poljupca u obraz.

 

Nikolić i Grabar-Kitarović su se do sada više puta sretali, ali je ovo njihov prvi susret u Zagrebu, budući da je to prva poseta predsednika Srbije Hrvatskoj od kada se nalazi na toj funciji.

 

SRBIJA JE PRIMER DOBROG KOMŠIJE! Evo šta će Nikolić reći Kolindi u Zagrebu

 

Susret Kitarovićke i Nikolića, zbog tri poljupca"po srpskom običaju", nazvao "pravi mali šou".

 

Foto: Tanjug/HINA/DENIS CERIC

Foto: Tanjug/HINA/DENIS CERIC

 

Pravi mali šou izveo je srpski predsednik Tomislav Nikolić, nakon što mu je hrvatska predsednica pružila ruku za dobrodošlicu. Nikolić ju je poljubio prvo u oba obraza, a zatim i treći put, ''po srpski'', uz vidno iznenađenu Kolindu Grabar-Kitarović. Time je Nikolić ponovio ''tri poljupca'' za hrvatske šefove države, koje je namenio i bivšem predsedniku Ivi Josipoviću.

 

Foto: Tviter/@predsednikrs

Foto: Tviter/@predsednikrs

 

Inače, prvi je na Pantovčak došao Borut Pahor, koji je, kako se navodi, srdačno dočekan od hrvatske predsednice Kolinde Grabar-Kitarović.

 

 

A poljupci za predsednicu su sledili od Donalda Tuska, predsedavajućeg Evropskog veća, a u tri odvojena automobila stigla su i trojica članova Predsedništva BiH. Posebno su se srdačno pozdravili Mladen Ivanić, srpski član Predsedništva i Borut Pahor.

 

 

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danijel

    25. novembar 2015 | 15:05

    Hahahaha Nikolić krall :D pa sto ne Pitate kolindinog prapradedu Koliko se puta ljubio..

  • Перагеније

    25. novembar 2015 | 15:48

    Сви љубе Колинду. Само да се не посвађају око ње...

  • M.M

    25. novembar 2015 | 15:37

    i tata bi sine

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA