DŽON KERI DOLAZI U BEOGRAD: Šef američke diplomatije učestvovaće na sastanku OEBS-a!

Ministarski sastanak Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS), biće održan u Beogradu 3. i 4. decembra, a učestvovaće i državni sekretar SAD-a

  • 5

Ambasador SAD u Beogradu Majkl Kirbi rekao je da će državni sekretar Sjedinjenih Američkih Država Džon Keri, učestvovati na Ministarskom sastanku Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS), koji će biti održan u Beogradu 3. i 4. decembra.

 

Kako je saopštilo Ministarstvo spoljnih poslova, ambasador Kirbi je na sastanku sa ministrom Ivicom Dačićem, najavio učešće Džona Kerija na tom skupu.

 

PREKO 30 ŠEFOVA DIPLOMATIJA STIŽE U SRBIJU: Evo kome će Beograd biti domaćin na Samitu OEBS-a!

 

Na sastanku Dačića i Kirbija je razgovarano o pripremama za Ministarski sastanak OEBS-a, kao i o aktuelnim međunarodnim pitanjima, poput migracione krize i borbe protiv terorizma, i drugim temama od značaja za odnose dve zemlje, navodi se u saopštenju.

 

Foto: Tanjug/Tanja Valič

Foto: Tanjug/Tanja Valič

 

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    25. novembar 2015 | 17:33

    UJKA SEM sve voli da vidi i cuje

  • Перагеније

    25. novembar 2015 | 16:49

    Једва чекам да англосаксонска имена нестану из политике. А ако бих се питао, ја бих председницу...нпр., Лопез, лично поздравио.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA