IVICA DAČIĆ: Napad na premijera Srbije ima za cilj destabilizaciju države

- Besprizorni napadi na premijera Aleksandra Vučića u danima kada je upravo završio najuspešniju posetu Kini u nekoliko poslednjih decenija, potvrđuju da je cilj takve hajke destabilizacija Srbije - rekao je Ivica Dačić

  • 28

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić ocenio je danas da besprizorni napadi na premijera Aleksandra Vučića potvrđuju da je cilj takve hajke destabilizacija Srbije.

POSLEDNJA VEST: Aleksandar Vučić na saslušanju u policiji!

- Besprizorni napadi na premijera Aleksandra Vučića u danima kada je upravo završio najuspešniju posetu Kini u nekoliko poslednjih decenija, kada je doneta istorijska odluka o otvaranju prvih poglavlja u pregovorima sa Evropskom unijom i u predvečerje Ministarskog saveta OEBS-a kada će Srbija biti diplomatska prestonica sveta, potvrđuju da je cilj takve hajke destabilizacija Srbije - rekao je Dačić, navodi se u saopštenju Ministarstva spoljnih poslova.

Dačić, koji je i lider SPS-a ističe da "odgovor na takve pritiske iz zemlje i sveta mora biti potpuno jedinstvo svih državnih institucija u cilju zaštite nacionalnih i državnih interesa".

- Budućnost Srbije nema alternativu, a jedini dokazano uspešan put je nastavak državne politike Vlade Srbije i premijera Vučića, koja uživa apsolutnu podršku građana Srbije i koja je ostvarila velike rezultate u proteklom periodu. Da bi Srbija mogla da pobeđuje i napreduje mora da bude stabilna i zato je borba protiv destabilizacije Srbije ključna za budućnost zemlje - zaključio je Dačić.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darko

    29. novembar 2015 | 17:49

    Ne moze mu niko nista.. A pri tom mu narod i veruje!

  • Oliver

    29. novembar 2015 | 14:30

    Dačić je svakako u pravu.

  • NIKOLINA - 23

    29. novembar 2015 | 14:26

    izjava Ivice Dacic samo ohrabruje vecinu gradjana Srbije. Ovako to radi jaka i slozna vlada. Svi za jednog jedan za sve. Drago mi je da postoji koncenzus medju ministrima.Ovo je jos jedna poruka kriticarima da nisu u stanju da bilo sta promene, tako sto samo proizvode afere, procitani ste u svojim namerama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA