STEFANOVIĆ IZNEO NAJNOVIJI DOKAZ O AFERI: Branko koji se dovodi u vezi sa Kornicem - NE POSTOJI!

- Došli smo do novih saznanja. Na video klipu postavljenom na sajtu „Kurira“, koji ''pojašnjava'' navode Aleksandra Kornica, navedeno je da je osoba za vezu između njega i ostalih, izvesni Branko. Taj Branko, ispostavilo se, ne postoji - naglasio je on gostujući na TV Pink-u

  • 46

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović saopštio je večeras da se pojavio novi dokaz da je čitava afera oko premijera Aleksandra Vučića lažna i izmontirana, prenevši da se prijavila osoba koja je navedena kao Branko na video snimku koji je dnevnik "Kurir“ objavio na svom sajtu, a koja nema veze sa čitavim slučajem.

(UŽIVO): Vučić saslušan u policiji zbog optužbi Kurira! POLIGRAF potvrdio tvrdnje premijera!

- Došli smo do novih saznanja. Na video klipu postavljenom na sajtu "Kurira“, koji ''pojašnjava'' navode Aleksandra Kornica, navedeno je da je osoba za vezu između njega i ostalih, izvesni Branko. Taj Branko, ispostavilo se, ne postoji - naglasio je on gostujući na TV Pink-u.

Stefanović je rekao da se čovek sa slike pre pola sata pojavio u policijskoj stanici u Rakovici.

Ministar policije: Premijer je na udaru kriminalaca! (FOTO)

Radi se o Saši Obradoviću, porodičnom čoveku, koji nema nikakve veze sa ovim slučajem i s bilo kim od pomenutih ljudi, kazao je on.

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

Ministar je istakao da je Obradović došao u policijsku stanicu, jer ne želi da bude dovođen u vezu sa ovom pričom.

- On nema veze ni sa jednom političkom strankom, niti je upoznao Kornica ili bilo koga drugo, a i ne zove se Branko. To je porodični čovek koji nema nikakve veze sa ovom pričom - naveo je Stefanović.

PAJTIĆ ODBIO POLIGRAF? Dao izjavu u policiji O AFERI PRISLUŠKIVANJE!

On je podvukao da je ovo krupan dokaz da je čitava priča fiktivna i izmišljena, te da će i ovo biti predmet rada državnih organa, jer se radi o zloupotrebi.

Foto: Printskrin Youtube/KurirInfo Foto: Printskrin Youtube/KurirInfo

- Ovo je dovoljno kao dopunski dokaz koji pokazuje kako su ozbiljno radili na pripremi rušenja premijera Vučića - naglasio je Stefanović.

Stefanović je ponovio da će policija sprovesti detaljnu istragu o S.M. iz Crne Gore, bivšem propadniku specijalnih policijskih jedinica koji je proveden zbog sumnje da je pratio premijera Republike Srbije Aleksandra Vučića.

- Utvđujemo sve okolnosti za taj deo slučaja. Sprovešćemo detaljnu istragu. Nije dobro da se takvo lice pronađe u blizini stana premijera, ali je uočeno njegovo kretanje. Državni organi rade svoj posao - rekao je Stefanović gostujući na TV Pink.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Peđa

    29. novembar 2015 | 19:39

    Pouka priče - zašto je loše imati slike na društvenim mrežama. Svako može da ih zloupotrebi i ako ne primetiš na vreme možeš imati samo probleme jer ako FB prepoznaje lice, šta tek može MUP. Sreća pa je čovek primetio zloupotrebu na vreme. Strašno na šta su neki spremni. Policija srećom radi vrhunski posao.

  • Мики61

    29. novembar 2015 | 18:47

    Još jedna neuspešna afera u nizu.

  • Makarije

    29. novembar 2015 | 19:42

    Verujemo da će policija brzo rešiti ovu aferu i izvesti odgovorne pred lice pravde.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA