HAOS U SKUPŠTINI KOSOVA! Ponovo bačen SUZAVAC, uhapšen poslanik opozicije

Sednica kosovskog parlamenta ponovo je blokirana suzavcem koji su aktivirali poslanici opozicije

  • 2

Sednica kosovskog parlamenta ponovo je blokirana suzavcem koji su aktivirali poslanici opozicije koji se protive usvajanju briselskog sporazuma o formiranju Zajednice srpskih opština.

Poslanik Fisnik Ismajlji je uhapšen, a suzavac su, kako su javili prištinski mediji, bacili Hadži Šalja i Ismailj Kurteši. Poslanici vlasti su napustili salu, a u njoj su ostali pripadnici obezbeđenje i deo pozicije.

Predsednik Pokreta Samoopredeljenje Visar Imeri je posle današnjeg sastanka lidera tri opozicione partije, koje se protive sprovođenju Briselskog sporazuma najavio je da će opozicija nastaviti blokadu.

On je za Kohu rekao da će se njihov protest nastaviti i na današnjem zasedanju ali nije objasnio način i sredstva koje će koristiti.

- Nastavićemo blokadu. Protest će se nastaviti i danas - rekao je.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gile

    30. novembar 2015 | 14:35

    Životinje ne mogu drugačije! To je tamo cirkus. Kad pogledamo koga zemlje evropske unije podržavaju, nije ni čudo što je sve manji procenat ljudi naše zemlje za ulazak u EU

  • Fex

    30. novembar 2015 | 11:44

    Neozbiljno. Da vlast zeli da radi parlament odavno bi izbacili iz skupstine stranke koje vrse opstrukciju. Ovako deluje da su svi umesani

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA