VUČIĆ JE NAJUGROŽENIJA LIČNOST U SRBIJI! Srpska vojska spremna je da sačuva premijera

- Premijer Srbije Aleksandar Vučić je prema procenama bezbednosnih službi najugroženija ličnost u zemlji, a Vojska Srbije apsolutno je spremna da premijera sačuva - kaže ministar odbrane

  • 56

Premijer Srbije Aleksandar Vučić je prema procenama bezbednosnih službi najugroženija ličnost u zemlji, a Vojska Srbije apsolutno je spremna da premijera sačuva, izjavio je za Tanjug ministar odbrane Bratislav Gašić.

NAJNOVIJI DETALJI PRAĆENJA VUČIĆA: Bivši SPECIJALAC u AUDIJU A8 kružio oko kuće premijera, bio u vezi sa Lukom Bojovićem!

Gašić je naveo da je za bezbednost premijera zadužena Vojska Srbije i da je ona apsolutno spremna da odgovori na sve pretnje i bezbednosne rizike, koji mogu na bilo koji način da ugroze premijera.

Govoreći o bezbednosnim rizicima, a podsetivši na ubistvo premijera Zorana Ðinđića, Gašić je ocenio da su isti akteri i danas na sceni Srbije.

- To su političko - kriminalno - tajkunsko - medijski akteri, a oni su bili prisutni i kada se desio taj nemili događaj - konstatova je Gašić, ali i primetio da subordinacija svih bezbednosnih službi daje dovoljno podataka kojima se svakodnevno bavi posebno formiran štab u Ministarstvu odbrane, o čemu, dodao je, ne može da iznese više podataka.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Raden

    30. novembar 2015 | 16:34

    To je sigurno tako jer je vojska uz BIU najsigurniji oslonac Srbije.

  • milan

    30. novembar 2015 | 17:33

    Za bezbednost ne trebamo da brinemo.Imamo dovoljan broj kvalitetnih ljudi koji ce uspesno odgovoriti na zadatak.

  • MILOS - KALINIC

    30. novembar 2015 | 16:24

    Aleksandar Vucic je svojim radom, odnosom prema drzavi zasluzio da ga cuvaju sto se kaze kao malo vode na dlanu. Jer je dao celog sebe za ovu zemlju, i nije zasluzio da mu se na ovaj nacin vraca. Tako da molim sve nadlezne sluzbe, da daju svoj maksimum da ga sacuvaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA