NE UŽIVAM U RIJALITI PROGRAMIMA: Evo šta je Vučić rekao o ZABRANI RIJALITIJA u Srbiji

- Slažem se da pravljenje moderne Srbije obuhvata brojne promene u sferi obrazovanja, kulture, ali mi još ni ovaj prvo nivo nismo uspeli sasvim da završimo. Kada to uspemo onda može i mnogo toga drugog da rešavamo - rekao je srpski premijer

Premijer Srbije Aleksandar Vučić , izjavio je danas da ne spada u one koji uživaju u rijaliti programima, ali da se ne meša u to šta će ko da objavljuje. Vučić je na pitanje novinara da li u modernoj Srbiji, za koju se zalaže, u medijima treba da se pojavljuje osoba pravosnažno osuđena na osam godina zatvora, rekao:

 

- Kada bih vam odgovorio na to pitanje, neki drugi bi mi rekli da se mešam u medije i i da rušim nezavinost medija. Nisam neko ko uživa u takvom programu, ali nisam ni neko ko će da se meša u to šta će ko da objavljuje.

 

EKSKLUZIVNO: Evo kako izgleda Kristijanova molba za odlaganje zatvora! (FOTO)

 

On je naglasio da za njega moderna Srbija znači Srbija dinamičnog rasta, koja nema problema sa fiskalnim deficitom i koja na Duing biznis listi zauzima dobro mesto u svetu.

 

Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

 

- Slažem se da pravljenje moderne Srbije obuhvata brojne promene u sferi obrazovanja, kulture, ali mi još ni ovaj prvo nivo nismo uspeli sasvim da završimo. Kada to uspemo onda može i mnogo toga drugog da rešavamo - rekao je on.

 

Povodom odluke da se rijaliti programi emituju posle 23 sata, Vučić kaže:

 

- Ja se ne mešam u tu odluku, ali, kako čujemo, ona je doneta. Takvu odluku je donelo nezavisno regulatorno telo.

 

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mirjana

    9. decembar 2015 | 18:10

    da smo ovako razmisljali 90-tih bogatiji bi bili nego svajcarska ali staje tuje mislim da je srbija na pravom putu nema nacionalizma ekonomija u porastu

  • Black

    9. decembar 2015 | 15:53

    Pa taman posla da se izjasni o rijalitima odmah bi ga kaznili i provlačili narednih par meseci kako zatvara medije i kako u medijima vlada mrak! Užas! Po meni rijaliti su nepotrebni ali kome smetaju (kao meni) neka promene kanal i rešen problem!

  • Nenad

    9. decembar 2015 | 15:26

    Najbitnije je da Srbija nastavlja da se razvija. Deficit je visestruko smanjen, i to je ono sto je u Vucicevom domenu. On svakako ne moze uticati na nas narod, kome je draze da gleda rijaliti i cita zutu stampu, nego da procita neku knjigu npr.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA