NEZAVISNO KOSOVO NEĆE UĆI U UDŽBENIKE! Pogledajte kako je Dačić očitao lekciju Albancima u Skupštini Srbije (VIDEO)

– Hoćete da se udžbenici sa Kosova ili Albanije primenjuju u Srbiji, da se u Srbiji uči da je Kosovo nezavisno, da su Dečani deo neke vaše dinastije. To neće moći - poručio je Dačić kosovskim Albancima

  • 22

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, poručio je juče u Skupštini Srbije da se u Srbiji poštuju prava albanske nacionalne manjine, ali da u školama ne mogu da se primenjuju udžbenici sa Kosova ili Albanije u kojima piše da je Kosovo nezavisno.

U SRPSKIM UDŽBENICIMA NIKADA NEĆE PISATI DA JE KOSOVO NEZAVISNO! Evo šta je Dačić poručio kosovskim Albancima

On je, odgovarajući poslaniku Rizi Halimiju koji je tokom rasprave o budžetu za narednu godinu govorio o pravima Albanaca na jugu Srbije koja se, kako tvrdi Halimi, ne poštuju, poručio Albancima da ne traže pomoć sa strane i da to rešavaju sa svojom državom.

- Hoćete da se udžbenici sa Kosova ili Albanije primenjuju u Srbiji, da se u Srbiji uči da je Kosovo nezavisno, da su Dečani deo neke vaše dinastije. To neće moći, možete da se pozivate na koga god hoćete – rekao je Dačić u parlamentu.

Pogledajte šta je i kako Dačić poručio Halimiju:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RS

    10. decembar 2015 | 13:06

    Trebalo bih vise vas koji ste na vlasti da im se to govori glasno i jasno, A NE DA IM DAJETE NEKE NADE. BRAVO.

  • Srbin

    10. decembar 2015 | 12:56

    Nezavisno kosovo je samo na papiru a nikad albansko to i sami albanci znaju ali lazno ih njihovi bogati celnici ubedjuju a toliko prostije porodice osiromasili, da ce snjati srbiju i moleti za pomoc od njihovih lazljivih politicara i prebogatih.Smo me brine sto nas srbin radi u opstinu Krusevac Zrnzevic Ljubisa falcifikatom u Peci i Podujevu potplatio albance i otudjio srpsku zemlju u Sredskoj i ojadio naslednike. Sredska je dusa nasa gde smo najlepse detinjstvo proveli a blizu Sredske je grad CARA DUSANA srpska prestonica. Molim da ovaj komentar pomogne i vratimo lazno prevedeno imanje, a Ljubisu u Krusevcu kazniti jer je on na dobrom mestu u opstinu. Hvala nasim politicarima sto su uz nas koji mnogo volimo kosovo.

  • Miki Svica

    10. decembar 2015 | 14:29

    Bravo Ivice, svaka cast, treba da im se kaze. Dobro da je spomenuo Slucaj albanije i Srbima tamo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA