PREMIJER SRBIJE: Gašić će biti smenjen veoma brzo

- Razumem te ljude, jer je Gašić uradio dosta za tu industriju, ali odluka je doneta i neće se menjati. Ja 50 puta merim pre nego što sečem. Kada se odluka donese ona se sprovodi u delo. I biće veoma brzo sprovedena - poručio je Aleksandar Vučić

Ministar odbrane Bratislav Gašić će biti smenjen veoma brzo, jer je odluka doneta i neće se menjati, poručio je danas premijer Srbije Aleksandar Vučić.

KO ĆE ZAMENITI GAŠIĆA? Evo šta je Vučić rekao ko će biti NOVI MINISTAR ODBRANE

Vučić je, odgovarajući na pitanje kako komentariše akciju pojedinih direktora namenske industrije Srbije koji peticijom traže da se ministar odbrane ne smeni, rekao da ne zna ko od koga traži i šta traži i naglasio da je odluka o smeni doneta.

- Razumem te ljude, jer je Gašić uradio dosta za tu industriju, ali odluka je doneta i neće se menjati. Ja 50 puta merim pre nego što sečem. Kada se odluka donese ona se sprovodi u delo. I biće veoma brzo sprovedena - poručio je Vučić.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stojanović Dragan

    11. decembar 2015 | 19:56

    Vučić uvek stoji iza svojih reči,za razliku od mnogih "političara" !

  • Ivan

    11. decembar 2015 | 18:46

    Velika steta za srpsu vojsku pre svega. Gasic je svoj posao odlicno radio. Svidja mi se to sto je zamenio staru vojnu opremu koja ima preko 30 godina. Niko se ranije nije setio da to uradi.

  • Miki

    11. decembar 2015 | 18:59

    Gašić jeste bio sposoban ministar i to svi vrlo dobro znamo, ali zbog onog ispada premijer je presekao i vlada takođe, tome uopšte ne treba polemisati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA