VUČIĆ U BRISELU OČITAO LEKCIJU ALBANSKOM NOVINARU! Evo šta mu je rekao o Dodiku i SRPSKOM KOSOVU (FOTO) (VIDEO)

Novinar sa Kosova pokušao je danas u Briselu da isprovocira premijera Srbije, a evo šta mu je Aleksandar Vučić odgovorio

Na konferenciji za novinare nakon Međuvladine konferencije u Briselu i otvaranja prvih poglavlja u pregovorima između EU i Srbije novinar sa Kosova i Metohije pokušao je da isprovocira predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića.

ISTORIJSKI DAN ZA SRBE! Evropska unija i Srbija OTVORILE prva poglavlja (VIDEO)

U delu novinarskih pitanja pred sam kraj konferencije za novinare usledilo je pitanje novinara sa Kosova koji je na samom početku pitanja rekao:

- Gospodine Vučiću rekli ste Velika Srbija? - pitao je novinar sa Kosova.

Printskrin: Youtube/Српска напредна странка Printskrin: Youtube/Српска напредна странка

- Molim? Niste dobro razumeli rekao sam big day for Serbia (veliki dan za Srbiju) između big day i big Serbia je velika razlika - odmah je odgovorio premijer Vučić.

Novinar se izvinio jer "nije dobro čuo", zatim nastavio da postavlja pitanje o predstojećem razgovoru premijera Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Republike Srpske Milorada Dodika, a tada je neprimereno nazvao je lidera Srpske "ludakom", što je izazvalo burne reakcije svih ljudi u sali.

Foto: Vlada Srbije Foto: Vlada Srbije

- Neću Vama i nikome dozvoliti da vređate predsednika Republike Srpske Milorada Dodika, naročito ne u mom prisustvu i to Vam kažem u Briselu. Jasno i glasno. Molim Vas da se primereno ponašate - rekao je Vučić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pa sta ocekivati

    14. decembar 2015 | 22:03

    Od albanaca koji pre svega nisu drzavotvoran narod.Prosto nemaju taj osecaj,oni znaju samo za otimacinu tudjeg,zive u plemenskim zajednicama,gaje koze,diluju heroin i ljudske organe.Narod bez kulture i obrazovanja,primitivan i tupav sa usadjenom mrznjom prema Srbima.A ruku na srce ni mi njih ne volimo ali bar znamo da se ponasamo.Za razliku od nas oni su jedni divljaci i primitivci i sta se drugo od takvih moze i ocekivati?!

  • Ccc

    14. decembar 2015 | 22:03

    Sisao coban sa planine i kupio diplomu pa glumi novinara...lepo mu je vucic reko...iskulirao smrada...zivela rep.srpska...ako su se oni poturcili mi necemo

  • Srbija

    14. decembar 2015 | 23:22

    Krajnji bezobrazluk albanskog novinara.Premijer svakako ima spreman odgovor za sve.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA