VUČIĆ ZAKAZUJE IZBORNU SKUPŠTINU U SNS! Evo koje će se tačke naći na dnevnom redu

Sednica Predsedništva SNS, na kojoj će se doneti odluka o održavanju vanredne sednice Skupštine SNS, održaće se u Novom Sadu, u petak 18. decembra

Predsednik Srpske napredne stranke, Aleksandar Vučić, uputio je predlog Predsedništvu SNS-a za donošenje Odluke o sazivanju vanredne sednice Skupštine ove stranke za subotu, 13. februara 2016. godine.

 

Vučić je predložio i dnevni red, koji uključuje razmatranje i usvajanje izveštaja o radu Srpske napredne stranke, izbor predsednika stranke, zatim izbor zamenika predsednika stranke i izbor izbornih članova Predsedništva Stranke.

 

VUČIĆ NA PROSLAVI 7 GODINA POSTOJANJA SNS: Ponavljači više neće vladati Srbijom! (FOTO)

 

Takođe, na vanrednoj sednici naprednjaka biće izabrani i članovi Glavnog odbora, zatim je predložen izbor Izbornih članova Glavnog odbora, izbor predsednika i članova Statutarne komisije i na kraju izbor predsednika i članova Nadzornog odbora.

 

Sednica Predsedništva SNS, na kojoj će se doneti odluka o održavanju vanredne sednice Skupštine SNS, održaće se u Novom Sadu, u petak, 18. decembra 2016. godine u 17.00 časova.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • filip

    16. decembar 2015 | 11:33

    bitno je na vreme postaviti zadatke kako bi oni na vreme i bili rešeni.

  • Branka

    16. decembar 2015 | 12:11

    Predmet vanredne sednice Skupštine biće razmatranje i usvajanje izveštaja o radu Srpske napredne stranke, izbor predsednika stranke, zatim izbor zamenika predsednika stranke,

  • Gligorije

    16. decembar 2015 | 11:27

    SNS je zvanično i to ne samo u Srbiji već i šire najjača politička organizacija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA