KO JE ZA VAS LIČNOST GODINE? Evo ko je za Aleksandra Vučića OSOBA koja je obeležila 2015. GODINU!

- Angela Merkel je za mene ličnost godine. Zato što je izdržala sve pritiske i napade, sačuvala stabilnost i celovitost Evrope, i vodila najodgovorniju, najozbiljniju, a ne populističku politiku - napisao je premijer Srbije

  • 92
Foto: Reprint Nedeljnik Foto: Reprint Nedeljnik

Premijer Srbije Aleksandar Vučić odabrao je Angelu Merkel kao ličnost koja je obeležila 2015. godinu u velikoj anketi magazina Nedeljnik, koju će ovaj list objaviti u novogodišnjem dvobroju.

"Angela Merkel je za mene ličnost godine. Zato što je izdržala sve pritiske i napade, sačuvala stabilnost i celovitost Evrope, i vodila najodgovorniju, najozbiljniju, a ne populističku politiku", napisao je Aleksandar Vučić za Nedeljnik.

U izboru je učestvovalo više od 150 ljudi iz društvenog, političkog, kulturnog i sportskog života Srbije. Između ostalih, svoj glas su dali Emir Kusturica, Ivica Dačić, Milorad Dodik, Bojan Pajtić, Zoran Kesić, Sergej Trifunović, Saša Janković, Dragan Bjelogrlić, Dubravka Stojanović, Boris Tadić, Čedomir Jovanović, Milorad Dodik, britanski ambasador Denis Kif...

Najviše glasova velikog žirija Nedeljnika dobio je Novak Đoković, na drugom mestu je košarkašica Nataša Kovačević, a na trećem mestu izbora za ličnost godine - ruski predsednik Vladimir Putin.

Ceo izbor, sa obrazloženjem svakog glasa, biće objavljen u novogodišnjem dvobroju Nedeljnika, koji će se naći u prodaji od utorka, 29. decembra.

(Telegraf.rs / Izvor: Nedeljnik)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neša

    29. decembar 2015 | 12:32

    Živim u napaćenoj Srbiji,i smatram da je Vučić uradio najviše za državu i gradjane,tako da se opredeljuem za njega,sa velikom podrškom!

  • Ivan

    29. decembar 2015 | 09:29

    Aleksandar Vučić, bez ikakve sumlje.

  • Lala

    29. decembar 2015 | 10:42

    Tri ličnosti su obeležile ovu godinu,Novak Đoković, Nataša Kovačević i Aleksandar Vučić,ja sam se odlučio za Aleksandra Vučića jer je mnogo dobrih stvari doneo našoj zemlji.On je moj izbor za ličnost godine,jer je imao zaista mnogo uspeha u 2015.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA