MERE PROTIV NEVREMENA U SRBIJI! Vučić, Zorana, Mali i Antić u Vladi o održavanju puteva i energetskoj stabilnosti

U Vladi Srbije u toku je sastanak na kome se razmatra problem energetske stabilnosti i održavanja putne mreže, objavio je na svom Tviteru premijer Srbije Aleksandar Vučić

  • 11

U Vladi Srbije završen je sastanak na kome se razmatra problem energetske stabilnosti i održavanja putne mreže.

Kako je premijer objavio na svom Tviter nalogu, sastanak je obavljen u cilju "rešavanja probleme energetske stabilnosti i održavanja putne mreže u Beogradu i Srbiji".

Na sastanku u kabinetu premijera Srbije Aleksandra Vučića prisustvuju potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, ministar energetike Aleksandar Antić, gradonačelnik Beograda Siniša Mali i direktor JP "Putevi Srbije" Zoran Drobnjak.

Neophodno je preduzeti sve mere u cilju efikasnijeg funkcionisanja javnih preduzeća i službi radi prevazilaženja problema koji su nastali usled obilnih padavina praćenim olujnim vetrom, konstatovano je na sastanu premijera Aleksandra Vučića sa resornim ministrima.

Premijer i minisdtri nadležnih resora razgovarali su o rešavanju problema energetske stabilnosti i održavanja putne mreže u Beogradu i Srbiji, a posebno su dogovorene aktivnosti koje je potrebno realizovati tokom dana kako bi svi sistemi spremno dočekali večernje sate, u kojima se, prema prognozi, očekuje ledena kiša.

Premijer Vučić zahvalio je i čestitao radnicima JP Putevi Srbije, elektromonterima i drugim radnicima EPS-a i EMS-a, koji su više od 24 sata radili kako bi u teškim uslovima obezbedili građanima redovno snabdevanje elketričnom energijom i funkcionisanje svih putnih pravaca u Srbiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    4. januar 2016 | 12:13

    "Vrhovni stab". A,gde je...

  • Sr kkkk

    4. januar 2016 | 16:47

    U Nis je katastrofalno stanje ulice neociscenje

  • Zoran

    4. januar 2016 | 15:38

    Neka po gradovima zajacaju grejanje iz toplana, pa ljudi nece morati da dogrevaju stanove i tako ce sacuvati elektroenergetski sistem od raspada! Ovi iz toplana su preozbiljno shvatili Vucicev nalog da se stedi!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA