VUČIĆ OBIŠAO RADOVE NA PROJEKTU BEOGRAD NA VODI: Evo šta je premijer poručio Srbiji! (FOTO)

- Ovo će značajno doprineti rastu našeg BDP i naše građevinske industrije - rekao je predsednik Vlade Srbije

  • 43

Ovo će značajno doprineti rastu našeg BDP i naše građevinske industrije, rekao je premijer Srbije Aleksandar Vučić tokom današnjeg obilaska radova na projektu "Beograda na vodi". On je dodao da "imamo velike planove", da će Beograd premašiti sva očekivanja i da će prestonica privući turiste iz celog sveta.

Vučić kaže i da je navikao da ga vređaju i na "pogrdniji način", te da su ti koji su zviždali napravili sebi medveđu uslugu i sebe loše predstavili svetu.

On je komentarišući zviždanje u Beogradskoj Areni prilikom otvaranja EP u vaterpolu rekao da su tada u senku pale medalje i uspesi naših vaterpolista, a pričalo se samo o političkoj konotaciji događaja.

Vučić je ocenio da navijanje nikad nije bilo slabije u Areni, jer su oni koji su zviždali "ubili ljude unutra i uništili im život".

- Došli ljudi da se raduju i da navijaju za Srbe protiv Hrvata, da se raduju svojoj reprezentaciji, divnim momcima koji pobeđuju, došlo njih 500-1.000, reklo "daj da uništimo svima sve, da budemo veliki mangupi, da napravimo politički događaj od toga - rekao je Vučić.

On je dodao da nema potrebe da se na takav način ruši ugled zemlje, te da će zato imati priliku nezadovoljni da biraju bolje, pa i one koji imaju šest odsto podrške.

FOTO TANJUG / TANJA VALIĆ FOTO TANJUG / TANJA VALIĆ

- Nadam se da će građani Srbije uskoro imati priliku da izaberu bolje - rekao je on.

Na pitanje novinara da li to znači da će biti vanrednih parlamentarnih izbora, Vučić je rekao da njih svi žele.

- Ali, takve odluke ne mogu da donosim sam, razgovaraću sa mojim saradnicima - poručio je premijer Srbije. Vučić je izjavio danas da će u naredna tri meseca autobuska stanica "Lasta" biti izmeštena u Blok 42 na Novom Beogradu.

FOTO TANJUG / TANJA VALIĆ FOTO TANJUG / TANJA VALIĆ

Tokom obilaska radova na projektu "Beograd na vodi" Vučić je novinarima rekao da će hotel "Bristol" biti renoviran i da postoje indicije da je jedan svetski lanac hotela zainteresovan da u blizini "Bristola" izgrade još jedan hotel sa pet ili više zvezdica.

Vučić je najavio i rekonstrukciju 40 fasada na Kosančićevom vencu.

OTETI DRŽAVLJANI ŽIVI!

Foto: Tanjug/Srđan Ilić Foto: Tanjug/Srđan Ilić

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je dvoje otetih državljana u Libiji živi i da građani već sutra mogu da očekuju dobre informacije o tom slučaju.

"Imaćete te jednu dobru informaciju koliko sutra. Veoma važne informacije", rekao je Vučić odgovarajući na pitanje novinara šta je sa otetim državljanima.

Upitan da li su živi, Vučić je odgovorio potvrdno.

Vozač i službenica srpske ambasade u Libiji, Slađana Stanković i Jovica Stepić, oteti su početkom novembra, kada su ih teroristi presreli i kidnapovali.

Otmica se dogodila u centralnom libijskom gradu Sabrata, kada su nepoznate osobe pripucale na kolonu naših vozila u kojoj je bio i ambasador Srbije Oliver Potežica

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jovan

    12. januar 2016 | 14:38

    nadam se da je premijer i investitor zadovoljan kako napreduju radovi.

  • Srbijanac

    12. januar 2016 | 15:53

    Ekonomsko osnazivanje Srbije je jedino moguce ako se gradi i gradi i otvaraju nova radna mesta.

  • Sasa

    12. januar 2016 | 14:58

    Samo neka nastave sa radom,vratice se Beogradu stari sjaj..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA