ODIGRAJTE PARTIJU ŠAHA PROTIV VUČIĆA: Koji biste potez povukli i probali da pobedite premijera Srbije? (FOTO)

Imate ekskluzivnu priliku da virtuelno odigrate partiju šaha sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem, on je krenuo ofanzivno, koji je vaš sledeći potez...

Da li je sramota izgubiti u šahu?! Apsolutno nije, naročito kada se uzme u obzir da je s druge strane table nekadašnji pionirski prvak Beograda u šahu i premijer Srbije. Dobro je poznato da je predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić pasionirani ljubitelj šaha, a koliko srpski premijer voli ovu igru još jednom smo imali priliku da vidimo na novogodišnjem koktelu za predstavnike medija koji je priredio šef vlade u Vili Bokeljka, kada je "morao da povuče koji potez"! Telegraf.rs vam pruža priliku da odigrate potez sa Aleksandrom Vučićem.

ŠAH-MAT! Vučić i Bakir Izetbegović odmerili snage u ŠAHU. Evo ko je pobedio (VIDEO)

U Vili Bokeljka premijer Srbije prvog dana srpske Nove godine organizovao je koktel za predstavnike srpskih medija, a pored ćevapa i vina koje je lično služio Aleksandar Vučić, našlo se mesta i za omiljenu igru predsednika vlade - šah.

ŠAH-MAT INTERVJU S MINISTROM ODBRANE: Evo koliko je ZAISTA KOŠTALA vojna parada i ko želi da uništi Vojsku Srbije! (FOTO)

Odmah po ulasku u vilu koja krije mnoge tajne mogle su se videti dve veoma lepe table sa šahovskim figurama, što i nije čudno jer je poznato da premijer Srbije Aleksandar Vučić svaki slobodni minut, bilo da je to u avionu, u Nemanjinoj 11 ili u Vili Bokeljka - povuče koji potez!

Foto: Telegraf.rs Foto: Telegraf.rs

Premijer Vučić nije izdržao da i na koktelu ne odigra jedan potez, ljuti rival mu je novinar, nije to bila velika partija, jer je razmenjeno nekoliko poteza, a "pojedeno" je samo nekoliko pešaka i konja, a sve se na kraju, kao što i nalažu pravila šaha, završilo stiskom ruke "protivnika".

DUŠANOV ŠAH IGRAJU I TOMA I VUČIĆ I CEO BALKAN: E, ovakvu priču do sada SIGURNO NISTE ČULI! (FOTO)

Telegraf.rs vam pruža priliku da "odigrate partiju šaha" s premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem i eventualno ga naterate da obori kralja.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Podsetimo, najveći rivali premijeru Srbije kada je u pitanju ova igra su njegovi članovi kabineta Bratislav Gašić i Aleksandar Vulin, koje smo često mogli da vidimo kako na putovanjima "odmeravaju snage sa Aleksandrom Vučićem".

Koji bi naredni potez vi u funkciji "crnog" (u ovom slučaju zelenog takmičara) protiv "belog" takmičara, čijim figurama "upravlja" premijer Vlade Srbije Aleksandar Vučić? Napišite nam u komentarima, a mi ćemo najbolje poteze kasnije objaviti.

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA