DA LI SU OVO DOVOLJNI DOKAZI? Evo zašto je Oliver Ivanović ZAISTA osuđen na 9 godina ROBIJE!

Sudsko veće kojim predsedava Roksana Komša izreklo je presudu Oliveru Ivanoviću kojom se po prvoj tački optužnice proglašava krivim i osuđuje na devet godina zatvora

  • 13

Oliver Ivanović proglašen je danas krivim i osuđen na devet godina zatvora. Zbog tehničkih problema sa ozvučenjem u sudnici Osnovnog suda u Kosovskoj Mitrovici izricanje presude lideru Građanske inicijative Oliveru Ivanoviću i još četvorici Srba, bilo je pauzirano. Nakon pauze, nastavljeno je izricanje bez ozvučenja.

SKANDAL! Oliver Ivanović osuđen na devet godina ZATVORA

Po prvoj tački optužnice Oliver Ivanović proglašen je krivim za ratni zločin i osuđen na 9 godina zatvora. Po drugoj tački optužnice koja se odnosi na događaje iz 2000. godine Ivanović je oslobođen optužbi.

Sudsko veće kojim predsedava Roksana Komša izreklo je presudu Oliveru Ivanoviću kojom se po prvoj tački optužnice proglašava krivim i osudjuje na devet godina zatvora.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Lider Građanske incijative SDP Oliver Ivanović po drugoj tački optužnice koja se odnosi na dogadjaje iz 2000. godine oslobođen je optužbi.

Proces protiv Ivanovića i još četvorice Srba više od godinu dana vođen je pred Osnovnim sudom u Kosovskoj Mitrovici.

Optuženi se terete da su tokom 1999. i 2000. godine počinili najteža krivična dela, među kojima je i ratni zločin nad civilima.

(S. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Steva

    21. januar 2016 | 12:42

    Bruka i sramota prvo za SRBIJU,pa za sve ostale.Covek koji nema veze sa ratnim zlocinima da toliko bude zatocem u Kosovskom zatvoru,i na kraju bude osudjen na 9 godina robije,to je van svake pameti.Pa sta onda i kolimo treba da je osudjen KRVNIK HASIM TACI I HARADINAJ i ostali ZLIKOVCI koji se setaju po svetu a svi znamo koja su ZVERSTVA PRAVILI

  • Bogdan

    21. januar 2016 | 12:41

    Bitno je da Taci i Haradinaj nece ni biti optuzeni. Samo napred braco Srbi u Evroatlanske integracije. KUDA PLOVI OVAJ BROD ??????

  • Бранислав

    22. januar 2016 | 03:22

    Да нисмо какви смо,јаки само на речима, у року 24 часа владу Републике Србије опколило би бар 100 000 лјуди, и послало им јасну поруку шта требају чинити да се спаси НЕВИН ЧОВЕК, да се спаси Оливер Ивановић!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA