ĐURIĆ ODBRUSIO EDITI: Srpski IZBORI će se održati i na KOSOVU!

Direktor kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić kaže da su se izbori organizovali i prethodnih godina i da ne vidi zašto bi to bio problem ovaj put

  • 31

Vanredni parlamentarni izbori biće sprovedeni na čitavoj teritoriji zemlje, izjavio je danas direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić.

Reagujući na izjavu kosovske ministarke za dijalog Edite Tahiri da ti izbori neće biti sprovedeni i na Kosovu, Ðurić je kazao da će o načinu njihovog održavanja odlučiti Republička izborna komisija kada za to dođe vreme i da očekuje da će izbori biti sprovedeni na čitavoj teritoriji zemlje.

EDITA TAHIRI PORUČUJE SRBIMA: IZBORA na Kosovu NEĆE BITI!

"Do sada nije bilo problema i prethodnih godina smo ih organizovali. Razgovatraćemo o tome kada za to dođe vreme", rekao je Ðurić novinarima u Beogradu.

Tahirijeva je najavu srpskih zvaničnika da će izbori biti održani i na Kosovu nazvala "propagandom koja se neće ostvariti".

Srbija je uz podršku OEBS-a 2014. godine otvorila 10 biračkih mesta na Kosovu i na njima je pravo glasa imalo 107.958 kosovskih Srba.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • "MIKIVELIKI

    21. januar 2016 | 15:00

    Mrzim rat i stradanja,,ali mi se cini da ce uskoro poceti konacni obracun, naoruzavajte se ,trebace nam oruzje.

  • major Milan Tepic RSK

    21. januar 2016 | 21:03

    Svaka cast Djuricu ja mislim da mi stvarno nemamo sa Siptarima sto da razgovaramo, bilo je previse popustanja i ponizavanja.

  • Kim

    21. januar 2016 | 18:13

    Ah ljudi sta je obrusio, bice samo prazne price.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA