ZA KOGA ĆETE GLASATI NA CVETI? Ovo PROROČANSTVO iz HOROSKOPA o vanrednim izborima zapalilo je Srbiju!

Srbi će na glasanje izaći 24. aprila, a osim u našoj zemlji na birališta izaći će i građani Makedonije, Crne Gore, Austrije. Međutim, astrolozima taj datum nimalo nije slučajan, evo i zbog čega

  • 31

Na CVETNU NEDELJU, 24. aprila, kao što je Telegraf.rs najavio Srbi će izaći na glasanje i izabrati vlade Srbije, Vojvodine, ali i lokalnih samouprava i gradova. Predsednik Srbije Tomislav Nikolić najavio je da će, najverovatnije 7. marta raspisati izbore, a Telegraf.rs vam otkriva šta poznati astrolozi predviđaju kada je u pitanju ovo glasanje u Srbiji!

 

IZBORI U SRBIJI NA CVETI?! Evo šta se Srbima dogodilo kada su glasali na JOVANJDAN I ĐURĐEVDAN (VIDEO)

 

SRBIJA ĆE BITI JAČA OD ŠVAJCARSKE?! PROROČANSTVO srpskog astrologa za 2016. ZAPALILO JE SRBIJU

 

24. aprila 2016. godine neće samo Srbija na izbore, a na birališta izaći će i građani Makedonije, Crne Gore, Austrije. Međutim, astrolozima taj datum nimalo nije slučajan. Oni kažu da su aspekti među planetama i odnosi među brojevima ukazali da će se baš tada održati izbori, te da dan i jeste i nije dobar za trenutne vladare u svim tim zemljama.

 

 

Foto-ilustracija: Profimedia/Photononstop

Foto-ilustracija: Profimedia/Photononstop

 

Za dlaku će sačuvati pozicije, ali biće mnogo iznenađenja, skandala i „neverovatnih gromova iz vedra neba“ od sedam ujutru, kada se otvaraju birališta, do osam uveče.Astrolozi znaju da kada se pojavi određeni aspekt koji odgovora horoskopu Srbije, koja je dupli Jarac, da će u polju vlasti biti raspisani izbori i da će doći do promena.

 

- Sunce u trigonu sa Suncem, kako mi to zovemo, označava raspisivanje izbora i dobijanje nove vlasti. S druge strane, u Jarcu se nalazi Pluton, planeta koja se sporo kreće i koja nije promenila mesto, što znači da neće biti velikih promena kada je reč o vladajućoj garnituri u Srbiji. Na vlasti ostaju SNS i stranke s njima u koaliciji. Biće promena ministara - objašnjava astrolog Zlatko Zlatković.

 

Foto: YouTube / zzastrotv

Foto: YouTube / zzastrotv

 

Stefan Dragojlović, numerolog, navodi da mnoge jedinice u tom periodu ukazuju da će 24. aprila doći do promena.

 

- Jedinica je i nešto što je napredno, pa će samim tim i SNS da pobedi, s relativno dobrim rejtingom. Osim tih jedinica, za taj datum vezane su i šestice koje nose dobru energiju za izbore i promene. S druge strane, 2016. je godina devetki, što ukazuje na gomilu mahinacija. Sve što se započne od 24. aprila i narednog meseca biće zaista dobro i onako kako je sudbinski namenjeno - objasnio je on.

 

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

 

Vladimir Vlajić pojašnjava da će 24. aprila na kraju dana najveće iznenađenje biti Čeda Jovanović.

 

- A za Borislava Stefanovića ne vidim da će stići uopšte do izbora jer mu predstoji neka smena oko 8. marta ili sredinom tog meseca. Vučiću i Tomi izborni dan obeležava Neptun. Dačiću, Tadiću, Pajtiću je 24. aprila nagalašen aspekt regeneracije - naveo je on.

 

(Telegraf.rs/ Izvor : Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јасмина

    7. februar 2016 | 12:17

    СНС побеђује.У супротном пропадосмо...

  • Nedam svoj glas nikome nedam ga olosu politicarskom

    7. februar 2016 | 15:57

    A vi stranacki poltroni i poltroncici i vi idolopoklonici zaslepljeni ideologijama nemojte da sutra opet kukate kako vam je lose u zivotu.Jer vam u Srbiji ni jedan ali podpisujem krvlju ni jedan politicar niti stranka nece doneti bolji zivot,nadajte se verujte dzaba vam.Samo su vam isprani mozgovi,prodane duse a poseduju vas neke stranke i strancice.Vi ste nista.Viste njima dodatni glas vi ste njima novi mandat i jos love u dzepu.A sta je sa vama?Jadni,gladni i siromasni zeljni svega od zivota pustih nadanja.Ne budite glupi!

  • da da

    8. februar 2016 | 02:03

    a meni je rodjendan 24.og bas na izbore :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA