KNEŽEVIĆ PISAO VUČIĆU: Evo šta je potpredsednik SNS-a poručio lideru naprednjaka

Goran Knežević svom predsedniku stranke obratio se javno kao običan građanin da bi ukazao na neopravdanu hajku koja se vodi protiv njega

Goran Knežević Foto: Telegraf

U pismu, koje je potpisao kao građanin Srbije, Knežević je poručio "svakodnevni napadi, surovi izlivi mržnje i pozivi na linč Aleksandra Vučića i njegove porodice, predstavljaju meru kućnog vaspitanja, elementarne pristojnosti i minimum ljudskosti".

Uz napomenu da se ne obraća kao potpredsednik SNS kako bi branio ili zaštitio premijera Srbije, jer Vučić, naglašava, uživa apsolutno poverenje građana i zna sam da se brani, Knežević kaže da se obraća kao građanin "kako bi zaštitio Aleksandra Vučića, sina, roditelja, supružnika i brata".

Ako je problem politika koju vodi Vučić, Knežević smatra da je to onda vrlo jednostavna stvar.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Kako je napisao Knežević, a saopštio Gradski odbor SNS iz Zrenjanina, "krajnje je vreme da se stane na put manipulacijama i obmanjivanju naroda, i da svu svoju snagu, pozitivnu energiju, znanje i umeće treba usmeriti ka radu i tome da život našim građanima učinimo kvalitetnijim".

"U trenutku kada vam lični interes ne bude ispred interesa građana i kada vam funkcija ne predstavlja prioritet, onda ste na dobrom putu da od svog grada i države napravite pristojnu sredinu. Dosta je bilo, ne radite protiv naroda, nego za njega", zaključio je Knežević.

( Telegraf.rs / Izvor : Blic )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • maja

    25. januar 2016 | 14:00

    Tacno,ako je problem neslaganje sa politikom koju vodi Vucic,jednostavno je,sve ostalo sto se radi protiv njega,ni malo nije demokratski,ni ljudski.

  • Helena

    25. januar 2016 | 16:37

    To sto opozicija pljuje Premijera i njegovu porodicu je dno dna. Tome se treba stati na put.

  • Obrad

    25. januar 2016 | 16:39

    U želji da sruše Vučića su se ujedinili svi oni koji žele da se vrati vreme kada je Srbija bila kaubojska država kakva je Srbija bila u vreme vladavine DS-a i DSS-a.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA