VELIKI BRAT VAS POSMATRA! Zastrašujuća slika Slobe Miloševića zapalila je Novi Sad (FOTO)

Uokvirena fotografija Slobodana Miloševića, uz poruku "Veliki brat vas posmatra", okačena je jutros na fasadi zgrade koja se nalazi na uglu ulica Laze Telečkog i Mite Ružića

  • 65

Uokvirena fotografija Slobodana Miloševića, uz poruku "Veliki brat vas posmatra", okačena je jutros na fasadi zgrade koja se nalazi na uglu ulica Laze Telečkog i Mite Ružića u centru Novog Sada.

Nije poznato ni ko je, ni iz kog razloga okačio sliku pokojnog, bivšeg predsednika Srbije, na uglu te dve pomenute ulice, od kojih je jedna, Laze Telečkog, poznata kao ulica sa najvećim brojem kafića i lokala u Novom Sadu.

Miloševićeva fotografija se nalazi u staklenom okviru, a na delu stakla iznad i ispod slike ispisana je poruka "Veliki brat vas posmatra".

Zanimljivo je da je nedavno na fasadi jedne zgrade na Bulevaru oslobođenja bila okačena uokvirena slika Josipa Broza Tita i ni tada nije bilo poznato ko je postavio sliku niti razlog zbog kog je to učinio.

Foto: 021.rs Foto: 021.rs

(Telegraf.rs / Izvor: 021)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • branka

    27. januar 2016 | 13:10

    Zasto zastasujuca????!!!

  • Srbin

    27. januar 2016 | 13:15

    On je jedini pravi predsednik ! Izdat od njegovih najbližih saradnika ! Svi drugi su njegove blede kopije !

  • Ja

    27. januar 2016 | 14:21

    Bio je autokrata u svoje vreme..Kao i svaki politicar,imao je mnogo mana.Ali,budimo iskreni,za danasnje politicara,od demokrata,preko naprednjaka,Milosevic je bio drzavnik..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA