AL KAPONE JE UČESTVOVAO U UBISTVU SRPSKOG KRALJA?! Lepotica iz njegovog KLANA naoružala je USTAŠE da izvrše ovaj ZLOČIN (VIDEO)

Mislili ste da o atentatu na kralja Aleksandra I Karađorđevića sve znate, ali ovo su najnoviji detalji čuvenog ubistva u Marseju koje je promenilo zauvek Jugoslaviju i Balkan

  • 41

Stana, žena poznatog člana bande Al Kaponea Antuna Godine, misteriozna je plavuša koja je donela oružje ubicama kralja Aleksandra I Karađorđevića u Marseju, otkriva u svojoj knjizi "Atentat 1934", Milan Bogojević!

OVO SIGURNO NISTE ZNALI: Šta je pisalo na vizit-kartama Al Kaponea?

Pisac ove knjige je za "Večernje novosti" otkrio do sada skrivene detalje ubistva kralja Jugoslavije u Marseju, a njih je kako kaže pronašao u ispovesti Marije Kvaternik, supruge Eugena Dide Kvaternika, koji je predvodio atentatore i bio jedan od najbližih saveznika Ante Pavelića.

JUGOSLAVIJA JE OSTALA BEZ SVOG VOLJENOG KRALJA! Pogledajte kako je UBIJEN Aleksandar I Karađorđević (VIDEO)

Foto: Arhivska fotografija Foto: Arhivska fotografija

- Jedna od misterija atentata na Aleksandra Karađorđevića koja nikada nije sa sigurnošću rešena, jeste ko je u stvari "plava dama" koja je prošvercovala oružje i bombe u Francusku i pred sam atentat predala ih ubicama Aleksandra I Karađorđevića - kaže Bogojević i dodaje da je tokom priprema materijala za njegovu knjigu pronašao čvrst dokaz da je to bila Stana Godina.

HRVATI SU UBILI SRPSKOG KRALJA: Ovako je Nikola Tesla BRANIO Aleksandra Karađorđevića od Amerikanaca!

Foto: Wikipedia Foto: Wikipedia

Prema njegovim rečima ovaj podatak imala je i jugoslovenska tajna policija, a koje je dobila u istrazi Vladete Milićevića koji je bio zadužen za ovaj slučaj, a čitava istraga bila je dugo godina osporavana jer je navodno iza atentata stajala Hitlerova Nemačka.

RAZBIJENA JE NAJVEĆA SRPSKA ZABLUDA: "Čuvajte mi Jugoslaviju" srpski kralj NIKADA nije IZGOVORIO na samrti! (FOTO) (VIDEO)

Foto: Wikipedia/Peacemaker67 Foto: Wikipedia/Peacemaker67

Lažno ime Stane u pasošu bilo je Marija Vondraček, a opisivana je kao "lepo razvijena, visoka, smeđe kose, lepih crta lica i diskretno našminkane".

Prema rečima autora knjige "Atentat 1934" Stana je bila pogodna kao kurir, a sa zadatkom da prenese oružje atentatorima, što je i učinila putujući vozom za Pariz, izigravajući gospođu srednjih godina koja je u drugom stanju, a sa sobom je nosila eksploziv.

Njen suprug Antun bio je vrsni falsifikator i za ustaše je falsifikovao pasoše raznih zemalja, a kasnije je obavljao i važne poslove za NDH, a bio je i šef tajne policije koja je čuvala Pavelića.

Potraga za lepom "plavom damom" vođena je u celoj Evropi, a istraga koju je vodila Evropska policija dokazala je da je ona bila i deo čuvene Al Kaponeove grupe zajedno sa svojim suprugom Antunom.

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lepota

    30. januar 2016 | 11:59

    Ma ko bi drugi da organizuje ubistvo jednog despota nego baš Al Capone? A ako su naši susedi stvarno sudelovali u njemu, zar bi trebalo da im zameramo? Izgleda da mi volimo da zaboravljamo koliko je strog bio režim Karađorđevića. Niti su Srbi smeli makar da prigovore, a još manje ostali narodi.

  • Bg.

    30. januar 2016 | 15:06

    Sve se vraca sve se placa. Kako su uradili Obrenovicima tako im se vratilo. A i ovaj mutavi izrod, jos nije naucio srpski i nije nikakav covek, parazit koji nece da plati struju i hoce da zivi na racun i grbacu naroda.

  • Dejan

    30. januar 2016 | 10:38

    Još jedan dokaz da su ustaše i hrvati poltroni vezani za Vatikan i da rado izvršavaju njihove zamisli . Jednom prodati dušu a samim tim i krv znači ljigav i nepouzdan za večita vremena . Takve su naše komčije i tu nema dileme . Ne određuje se nacionalnost prema htenju već prema krvi i moralu . Ali kako za koga .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA