NEMAČKA KANCELARKA HVALI SRBIJU U LONDONU! Angela Merkel pozdravila napredak naše zemlje ka EU i ekonomske reforme

Srpski premijer Aleksandar Vučić i nemačka kancelarka Angela Merkel na marginama konferencije o Siriji razgovarali su i o regionalnim pitanjima, stabilnosti Zapadnog Balkana i srpskoj ekonomiji

  • 30

Premijer Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Londonu sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel, koja je pozdravila napredak Srbije na evropskom putu, kao i ozbiljnost sa kojom naša zemlja sprovodi ekonomske mere.

Vučić se sastao sa Merkelovom na marginama konferencije o Siriji.

Foto: Vlada Srbije Foto: Vlada Srbije

Oni su razgovarali o regionalnim pitanjima, stabilnosti Zapadnog Balkana i srpskoj ekonomiji, kao značajnom faktoru za održanje stabilnosti regiona, navodi se u saopštenju kancelarije Vlade Srbije za saradnju s medijima.

Vučić je zahvalio na pomoći i podršci evrointegracijama Srbije i istakao da očekuje produbljenje saradnje sa Nemačkom u svim oblastima, naročito u oblasti ekonomije.

( Telegraf.rs / Tanjug )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Messi

    4. februar 2016 | 16:28

    I mene hvale na poslu vec 4 godine, ali i dalje nisam primljen za stalno.

  • Dag

    4. februar 2016 | 17:16

    Meni, Vucic, nije, omiljen lik,ali, treba biti - fer... ( Priznanje Merkelove, u trenutku ,kada se klima, njena stolica,je ,ipak ,dokaz pristojnosti,prema jednoj, maloj,i, ne previse, bitnoj - zemlji.)

  • Mia

    4. februar 2016 | 16:54

    Još kad nam uvale izbeglice tek onda će da ga hvale

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA