SKUPŠTINA SRBIJE DONELA ODLUKU: Razrešen ministar Bratislav Gašić!

Sednicu je obeležio izlazak poslanika vlađuće koalicije iz skupštinske sale, u znak protesta zbog poruke poslanika DS Dragana Šutanovca na "Tviteru"

U Skupštini Srbije završena je večeras rasprava o predlogu za razrešenje ministra odbrane Bratislava Gašića, a palmanet je doneo odluku o njegovom razrešenju.

SRBIJA NEĆE LIČITI NA BALKANSKU KRČMU! Evo kako je Vučić još obrazlažio Gašićevo razrešenje (FOTO)

Sednicu je obeležio izlazak poslanika vlađuće koalicije iz skupštinske sale, u znak protesta zbog poruke poslanika DS Dragana Šutanovca na "Tviteru", kojom je, prema njihovom mišljenju, uvredio predsednicu Skupštine Srbije Maju Gojković.

Podršku predlogu premijera Aleksandra Vučića za razrešenje Gašića najavile su stranke vladajuće većine, kao i opozicija, ali iz različitih razloga - dok većina poručuje da se time uvodi nova praksa odgovornosti za izgovorenu reč, iz redova opozicije navode da je mnogo razloga za njegovu smenu, pored ostalog i zbog helikopterske nesreće u martu prošle godine.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA