DA LI ĆE SE TAČI NAĆI IZA REŠETAKA?! Srpski poslanici traže optužnicu protiv Hašima zbog trgovine ljudskih organa

Na osnovu informacija koje su preneli mediji da je bivši premijer Kosova Hašim Tači organizovao mrežu za trgovinu ljudskim organima u Nigeriji, predsednik skupštinskog Odbora za južnu pokrajinu Milovan Drecun upitao da li će se kako navodi i pored svih dokaza Tači nači na optužnici Specijalnog suda koji će procesuirati pripadnike terorističke OVK

  • 19

Predsednik skupštinskog Odbora za Kosovo i Metohiju Milovan Drecun rekao je  da se nameće pitanje šta će Specijalni sud, koji će suditi pripadnicima terorističke OVK, uraditi po pitanju Hašima Tačija, imajući u vidu nove informacije u njegovoj umešanosti u trgovinu organima.

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) ORGANI SRBA S KOSOVA PRODAVALI SU SE PO CELOM SVETU! Najnoviji detalji Tačijevog KRVAVOG BIZNISA

Mediji prenose da je Asocijacija lekara Nigerije optužila je Ročasu Okorču, milijardera i guvernera savezne države Imo, da je organizovao mrežu za trgovinu ljudskim organima u Nigeriji u saradnji sa bivšim premijerom Kosova.

SREĆA! IDEMO! SRBIJU U SIGURNE RUKE! Ovo su izborni slogani koji će biti HIT vanrednih izbora

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Drecun je u skupštini, komentarišući te navode, upitao da li je uopšte pored svih dokaza koji su do sad izneti, moguće da se Tači ne nađe na optužnici i da ne bude procesuiran.

"To je pitanje pred kojim se nalazimo svi, kompletna međunarodna zajednica", rekao je Drecun novinarima.

Najporaznije je to, ne samo što Tači do sada nije odgovarao za te užasne zločine koji su počinjeni nad prevashodno kidnapovanim civilima srpske nacionalnosti, nego što mu se dozvoljava da kao predvodnik organizovane kriminalne "Dreničke grupe" i dalje nastavlja da se bavi tim kriminalnim aktivnostima, a da istovremeno bude nekakav premijer samoproglašene države ili ministar spoljnih poslova i da izbegava ruku pravde, naveo je Drecun.

Foto: Tanjug / Oksana Toskić Foto: Tanjug / Oksana Toskićki

Lider levice Srbije Borislav Stefanović rekao je novinarima da je reč o ozbiljnim optužbama i da očekuje da pravda na kraju bude dostižna i sveobuhvatna.

Poslanik SDS Marko Ðurišić je kazao da ne zna da li je to što se pojavilo u medijima ključni dokaz, koji bi Tačija trebalo da dovede do optužnice.

"Želim da verujem da će sud početi sa radom i da će to rezultirati podizanjem odgovarajuće optužnice", rekao je Ðurišić.

( Telegraf.rs / Tanjug )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Koka

    10. februar 2016 | 20:38

    Ко ће га осудити?! Хаг, олбрајт, клинтон, рокфелер, сорош... можда су они купци српских органа?!!!!

  • Gekke Joopi

    10. februar 2016 | 20:02

    Ma kakve resetke i kakvi bakraci, pre ce ovaj posteni zvizdac " nesretno" nastradati, iza tih siptarskih zmija stoje klintonovi i ona vestica olbrajtova.

  • Mill

    10. februar 2016 | 19:54

    I ovo gov no I onto u hag zauvek

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA