HAŠIM TAČI I DANAS TRGUJE LJUDSKIM ORGANIMA, PRODAJE IH EVROPI! Tvrdnja lekara NASA otkrila je PRAVU ISTINU i zapalila svet

- Tači je sada umešan u međunarodnu mrežu trgovine organima na čijem je čelu Okoroča u Nigeriji. Drugim rečima Tači je glavni čovek za trgovinu organima u Evropi - tvrdi svetski priznati hirurg i saradnik NASA

  • 37

Filip Ndžemanzi (54), lekar koji je raskrinkao lanac trgovine organima na Kosovu i za to direktno optužio Hašima Tačija, u intervjuu za "Informer" otkriva da je bivši vođa OVK tokom 90-tihgodina preko guvrenera nigerijske pokrajine Imo i milijardera Rohasa Okoroče trgovao organima otetih Srba s Kosova! On takođe navodi da je šef diplomatije tzv Republike Kosovo i danas glavna Okoročina veza za distribuciju organa iz Nigerije u Zapadnu Evropu.

KRVAVI BIZNIS: Tači i nigerijski milijarder trgovali LJUDSKIM ORGANIMA!

- Postoje dokazi da Okoroča i Tači sarađuju još od 2012. godine, međutim javna je tajna da su se njih dvojica upoznali i mnogo ranije. Znamo da postoji umešanost Tačija u trgovinu ljudskim organima otetih Srba s Kosova, a o tome je napisano 3.000 strana. Postoji osnovana sumnja da je upravo Okoroča bio Tačijev glavni posrednik za distribuciju organa nesrećnih Srba širom sveta. Međutim ono što je strašno je to da Tači tu nije stao - tvrdi Ndžemanzi za ovaj list.

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) ORGANI SRBA S KOSOVA PRODAVALI SU SE PO CELOM SVETU! Najnoviji detalji Tačijevog KRVAVOG BIZNISA

Foto: YouTube /  Channels Television Foto: YouTube / Channels Television

Prema njegovim rečima Hašim Tači i danas učestvuje u trgovini ljudskim organima.

- Tači je sada umešan u međunarodnu mrežu trgovine organima na čijem je čelu Okoroča u Nigeriji. Drugim rečima Tači je glavni čovek za trgovinu organima u Evropi - tvrdi ovaj svetski priznati hirurg i saradnik NASA.

Foto: Profimedia, AP/Tanjug Foto: Profimedia, AP/Tanjug

On objašnjava da je "Tačijev zadatak da organe koji su izvađeni ljudima u Nigeriji distribuira onima kojima su potrebni u Evropi, bogatim ljudima koji imaju zdravstvene probleme i spremni su da plate".

Podsetimo dok je bio premijer tzv Republike Kosovo, Hašim Tači je 2012. godine ugostio Rohasa Okoroču i zajedno sa Badžetom Pacolijem ga vodio u selo Prekaz kod Drenice da vidi kuću Adema Jašarija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • She

    11. februar 2016 | 08:21

    Srbi se udaraju u prsa i vicu ...Kosovo je Srbija...!!Pa kada su takvi heroji sto umesto,sto salju Nase heroje u Hag ne zgrabe ovog monstruma tacija i pogube ga na trgu???uzas sta se radi a nikom nista ovde..Vucic prica o nekoj stabilnosti..a ovakve strahote se desavaju..otmice,ubijanja i vadjenje organa za bisnis..!!Gadi mi se ova planeta zbog zlih i kukavica koji zlim ljudima dopistaju da vladaju...jer su proklete kukavice~!!!

  • Гедеон

    11. februar 2016 | 08:57

    Ноће ли се ико запитати! Како се нешто такво зна у Африци а незна у Вашингтону и Бриселу.

  • Mihailovic

    11. februar 2016 | 09:07

    Nema pravde za takve zlocince koje stiti Amerika...pa zar nisu sakrivali i unistavali dokaze o "zutoj kuci", oni su bili i ostali saveznici u ratu i zlocinu. Da ima pravde njima bi se sudilo, a i Klintonu i Olbratovoj...Kada mocni cine zlocin, to vise nije zlocin...zato smo sada u haosu sa ratovima...i zbjeglicama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA