BRAVO MOMCI, DOSTOJANSTVENO STE PREDSTAVLJALI SVOJU ZEMLJU: Vučić čestitao visok plasman srpskih futsalera

- Verujem da ćete na narednim takmičenjima osvojiti medalju koju željno očekujete. Želim vam mnogo uspeha u baražu sa Portugalijom za plasman na Svetsko prvenstvo u Kolumbiji - poručio je premijier Srbije

  • 6

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić čestitao je večeras srpskim reprezentativcima na visokom plasmanu koji su ostvarili na Evropskom prvenstvu u futsalu, održanom u Beogradu.

 

MEDALJA OSTAJE SAN ZA SRBIJU: Težak poraz srpskih futsalera od Kazahstana (FOTO) (VIDEO)

 

- Čestitam vam na visokom plasmanu i požrtvovanosti koju ste pokazali tokom ovog prvenstva. Dostojanstveno ste predstavljali svoju zemlju. Igrali ste časno i u teškim trenucima pružali veliki otpor protivničkim ekipama. Vaš plasman predstavlja najbolji rezultat svih vremena koje je naša reprezentacija ostvarila u ovom sportu - navodi se u čestitki premijera Srbije, pa se dodaje:

 

- Verujem da ćete na narednim takmičenjima osvojiti medalju koju željno očekujete. Želim vam mnogo uspeha u baražu sa Portugalijom za plasman na Svetsko prvenstvo u Kolumbiji.

 

Futsal reprezentacija Srbije nije uspela da osvoji prvu medalju u istoriji, pošto je večeras poražena od Kazahstana sa 5:2 (1:0) u borbi za treće mesto na Evropskom prvenstvu u Beogradu.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA