SNS I PUPS OČI U OČI: Vučić i Krkobabić IZA ZATVORENIH VRATA napravili strategiju za IZBORE (FOTO)

Aleksandar Vučić dočekao je Milana Krkobabića i delegaciju PUPS-a u centrali na Novom Beogradu gde su razgovarali o zajedničkom izlasku na vanredne palamentarne izbore

Delegacija Srpske napredne stranke, predvođena predsednikom Aleksandrom Vučićem, razgovarala je sa delegacijom Partije ujedinjenih penzionera Srbije u sedištu naprednjaka na Novom Beogradu, a lideri ove dve partije dogovorili su zajednički izlazak na vanredne parlamentarne, kao i lokalne i pokrajinske izbore.

SRBIJA JE DOBILA NOVU KOALICIJU! Vučić i Krkobabić dogovorili ZAJEDNIČKI IZLAZAK NA IZBORE

PUPS PRELOMIO! Na IZBORE izlazimo u koaliciji s Vučićem, a ne sa Dačićem

15:45 - Sastanak je završen, očekuje se obraćanje dva stranačka lidera.

15:08 - Kako je najavljeno u 15:45 treba očekivati obraćanje Vučića i Krkobabića novinarima.

15:05 - Dve delegacije predvođene stranačkim liderima ušle su u salu za sastanke u prostorijama naprednjaka gde će "iza zatvorenih vrata" pregovarati o eventualnoj koaliciji.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

LJUBAV OVDE VIŠE NE STANUJE! Umrla je POLITIČKA KOALICIJA koja je najduže trajala u Srbiji

15:03 - Ispred SNS-a delegaciju PUPS-a pored Aleksandra Vučića dočekali su Radomir Nikolić i Bratislav Gašić, a po dolasku šef "penzionera" Milan Krkobabić pitao je Nikolića kako je u Kragujevcu, a sin predsednika Srbije i gradonačelnik Kragujevca odgovorio mu je: "Nikad bolje".

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

15:00 - Šefa PUPS-a Milana Krkobabića u centrali naprednjaka dočekao je lider SNS-a i premijer Srbije Aleksandar Vučić, a dve delegacije nastavile su razgovor iza zatvorenih vrata, dok su nakon sastanka predviđene izjave za medije.

Foto: Pošte Srbije Foto: Pošte Srbije

Podsetimo predsedništvo PUPS-a je juče jednoglasno zaključilo da se obrati Vucicću kako bi otpočeli razgovore o mogućem predizbornom sporazumom sa SNS.

ŠOKANTAN REZULTAT ANKETE! Srbija rekla šta misli o savezu NAPREDNJAKA I PENZIONERA. Da li se slažete s ovim rezultatima?

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Kako je saopšteno iz te stranke, ukoliko se ne postigne dogovor, PUPS će samostalno na izbore.

U saopštenju PUPS navodi da je premijer taj koji je pokazao najveću posvećenost zajedničkim ciljevima, kao i najveću pažnju za potrebe penzionera.

PUPS je na izborima 2012. i 2014. godine nastupio u koaliciji sa SPS i JS.

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA