VAŽNO JE DA DOĐEMO DO POTPUNE ISTINE O UBISTVU SRBA! Stefanović poručio da je Srbija spremna na saradnju sa Amerikom

Ministar unutrašnjih poslova istakao je da je Srbiji važno da dođe do pune istine u vezi sa pogibijom dvoje naših državljana u Libiji tako da je spremna da sarađuje sa Amerikom

  • 7

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je  da je Srbija spremna na saradnju sa Amerikom kako bi se otkrila potpuna istina u vezi sa pogibijom dvoje srpskih državljana u Libiji.

Stefanović kaže da je Srbija spremna da sasluša Ameriku ako ima neki dokaz i ako ima čime da potkrepi svoje tvrdnje.

DA LI PENTAGON IMA DOKAZE, A NE SAMO PRIČE? Stefanović odgovorio na tvrdnju da Srbi u Libiji nisu ubijeni u bombardovanju

"U ovom slučaju važno je da dođemo do potpune istine. Rađene su dve obdukcije u Libiji i Beogradu, i utvđeno je da je smrt nastupila od siline detonacije", rekao je Stefanović za Pink televiziju.

Stefanović je kritikovao Pentagon da ne može da izvodi zaključke na osnovu analize fotografija eksplozija u Libiji u kojima je stradalo dvoje srpskih diplomata.

( Telegraf.rs / Tanjug )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milorad

    26. februar 2016 | 10:20

    Ne lupetati bez veze nego napraviti profesionalnu obdukciju I oglasiti cinjenice.

  • Dzeko

    26. februar 2016 | 12:16

    Vazno ce biti da se opravdaju Ameri i toliko o tome

  • major Milan Tepic RSK

    27. februar 2016 | 08:03

    Stefanovicu istina vise nikoga nezanima vi istinu znate kao i ja samo zamagljujete oci kratkovidim. Postupate isto kao vasi prethodnici to su otrcane fore smislite nesto bolje jer to vise neprolazi ni kod kratkovidih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA