JA GLASAM ZA VUČIĆA! Zorana Mihajlović OTKRILA čije ime će da zaokruži na izborima

- Mi želimo da Sbrija nastavi put reformi. Hoćemo jednu modernu, razvijenu zemlju, da se razvija privatni sektor, zaposle žene i zadžimo političku stabilnost - kaže potpredsednica SNS

  • 62

Potpredsednica vlade Zorana Mihajlović istakla je danas da se još radi na zajedničkim listama za izlazak na predstojeće parlamentarne izbore, naglasivši da građani na biralištima treba da biraju ko će sedeti ubuduće u foteli premijera, kao i da će ona glasati za Aleksandra Vučića.

Ona je, u izjavi novinarima, kazala da se danas očekuje izjava predsednika vlade Aleksandra Vučića o izborima, nakon koje će se znati kada će krenuti kampanja.

- Mi želimo da Sbrija nastavi put reformi. Hoćemo jednu modernu, razvijenu zemlju, da se razvija privatni sektor, zaposle žene i zadžimo političku stabilnost - naglasila je Mihajlović.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

- Kada dođemo na birališta treba svi da razmišljamo koga zelimo da vidimo u fotelji predsednika vlade. Hoćemo li da vidmo nacionalističke stranke koje nas ponovo vraćaju u prošlost ili one koji nisu ništa uradili odnosno samo pričali, to jest nas vratili mnogo koraka unazad, a tu mislim pre svega na Bojana Pajtića i Borisa Tadić. Ili hcohemo da vidimo one koji vredno rade i koji za početak ne samo da su stvorili političku stabilnost, već pokrenuli privredu, a to kažu sve svetske institucije, i nije priča samo vlade - istakla je ona.

Foto: Tanjug/Marko Đoković Foto: Tanjug/Marko Đoković

Mihajlović je kratko poručila: “Ja glasam za Vučića“.

Upitana da li je završena lista SNS, ona je naglasila da još treba sačekati i da se još razgovara o listi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bole

    1. mart 2016 | 14:42

    A ja zbog nameta od 100 evra na folije na autu što si nam uvela neću da glasam za SNS . Ako je Vučiću važniji tvoj glas od moje porodice onda uživajte ali ja da vam čuvam plate od 1500 evra a vi da meni uzimate 100 evra e pa nece moći. U ovoj zemlji se svaka glupost naziva luksuz, e pa moj glas za tebe je luksuz. Cao, zdravo

  • A ми грађани Србије против вас

    1. mart 2016 | 12:28

    A ми скоро сви грађани Србије против вас наравно осим ваших снс ботова и дворских луда који верују у ваше лажи и лажна обећања . Срам вас било

  • CARAPAN

    1. mart 2016 | 15:55

    JA NECU ZA NJEGA JER JE KRUSEVAC OD INDUSTRISKOG GRADA POSTAO MRTAV GRAD

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA