VUČIĆ PORUČIO PRESTOLONASLEDNIKU: Prvo plati struju koju si dužan Srbiji, pa onda tuži koga hoćeš

Aleksandar Vučić je izneo podatak da Karađorđević duguje EDB-u i EPS Snabdevanju oko 70.000 evra

Premijer Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas prestolonasledniku Aleksandru Karađorđeviću, povodom njegove najave da će tužiti državu, da najpre plati struju.

- Prvo ti plati struju koju si dužan Srbiji, pa onda tuži koga hoćeš - rekao je premijer i dodao da će pokušati pristojno da odgovori na pitanje novinara kako komentariše najavu tužbe Karađorđevića.

On je izneo podatak da Karađorđević duguje EDB-u i EPS Snabdevanju oko 70.000 evra.

Prema njegovim rečima, država je dala objekat Karađorđevićima na korišćenje, a taj objekat propada, jer se ne održava, i plaćala je sve, pa je red da i prestonolanslednik plati struju.

- Platite struju, pa kukajte na državu - podvukao je Vučić i primetio da "svi žele, vole i hoće da napadnu državu, kada im padne na pamet, uz kuknjavu i žalopojke, što je "nacionalni sport u Srbiji".

- Ne možemo da dođemo u Kalinovac i kažemo seljacima da duguju za struju, a on duguje 70.000 evra - zaključio je Vučić.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sax

    12. mart 2016 | 14:13

    SVAKA ČAST VUČIĆU JER PRESTOLONASLEDNIK GLEDA SAMO KAKO DA UZME OD NARODA SRBIJE A NIŠTA NEDAJE!!!NEZNA ČAK NI SVOJ MATERNJI JEZIK SRAM DA GA BUDE!!!!!NEKA MU ISKLJUČE STRUJU KAO ŠTO BI URADILI SVAKOME KO TOLIKO DUGUJE!!!!!!BRAVO VUČIĆU!!!!

  • Dag

    13. mart 2016 | 15:30

    Iako sam u opoziciju prema Vama,Vi ste premijet koga je narod - izabrao. Zato Vas molim, da nikako ne dozvolite, ovom "prestolonasledniku", da prisustvuje Vasem sasatanku sa princom Carlsom.Time bi mu precutno priznali, vaznost i kredibilitet,koji - nema...

  • zlatibor

    12. mart 2016 | 19:41

    Neka gospodin napiše lično tužbu na SRPSKOM jeziku, a račun nije platio sigurno zbog toga što ne ume da čita SRPSKI, mislio čovek da je kralj a kraljevi ne plaćaju ;-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA