Tomislav i Dragica Nikolić SVEČANO dočekali PRINCA ČARLSA I KAMILU! (FOTO) (VIDEO)

Posle prijema u zgradi Predsedništva, predsednik Srbije i princ od Velsa će položiti vence kod Spomen kosturnice branilaca Beograda i na Vojnom groblju Komonvelta

  • 20

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić primio je danas, zajedno sa surugom Dragicom, britanskog prestolonaslednika princa Čarlsa i njegovu suprugu, vojvotkinju od Korvola, Kamilu.

(UŽIVO) PRINC OD VELSA STIGAO U SRBIJU! Čarls i Kamila dočekani na crvenom tepihu sa pogačom i solju (FOTO)

Posle prijema u zgradi Predsedništva, predsednik Srbije i princ od Velsa će položiti vence kod Spomen kosturnice branilaca Beograda i na Vojnom groblju Komonvelta.

Oni će na taj način odati poštu zajedničkim borbama, iskušenjima i žrtvama vojnika, ali i građanki i građana Srbije i Velike Britanije tokom dva svetska rata.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Princ od Velsa i njegova supruga, vojvotkinja od Kornvola, doputovali su danas u Beograd u 11.30 sati, a na aerodromu su ih, uz prisustvo svečane garde i uz tradicinalne srpske običaje - pogaču i so, dočekali premijer Srbije Aleksandar Vučić i predsednica Narodne skupštine Maja Gojković.

Tokom dvodneve posete imaće niz susreta, a jedino javno obraćanje princa Čarlsa biće drugog dana posete na prijemu u Narodnoj skupštini.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA