ODUŠEVILI SMO KRALJEVSKI PAR! Čarls i Kamila zahvalili Srbiji na divnoj dobrodošlici!

Britanski princ Čarls i njegova supruga vojvotkinja od Kornovala zahvalili su se našoj zemlji na dobrodošlici preko svog twitter naloga

  • 8

Britanski princ Čarls i njegova supruga vojvotkinja od Kornvola, koji danas nastavljaju posetu Srbiji, zahvalili su na divnoj dobrodošlici koja im je ukazana u našoj zemlji.

PRINC ČARLS ĆE SE OBRATITI SRBIMA I CELOM REGIONU U DOMU NARODNE SKUPŠTINE! Maja Gojković će ga dočekati u salonu princa Pavla!

"Srbijo, hvala na divnoj dobrodošlici", istaknuto je na zvaničnom Tviter nalogu prinčevske kuće, uz link na kome su detaljno opisani događaji tokom jučerašnjeg, prvog dana posete

Princ od Velsa i njegova supruga doputovali su juče pre podne u Beograd i tokom dana imali bogat program, koji je uključio susrete sa najvišim državnim i crkvenim zvaničnicima, odavanje pošte poginulima kod Spomen kosturnice branilaca Beograda i na Vojnom groblju Komonvelta, obilazak Kalemegdana i Hrama Svetog Save, posetu Domu za decu u Zvečanskoj ulici, obilazak dizajn inkubatora "Nova iskra" i čaj u pet kod porodice Karađorđević u dvorskom kompleksu.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić Foto: Tanjug/Zoran Žestić

PRVI DAN ČARLSOVE I KAMILINE POSETE SRBIJI završen u Domu garde na večeri sa Vučićem (FOTO) (VIDEO)

Uveče je u njihovu čast u Domu garde priređena večera, na kojoj je domaćin bio premijer Vučić sa suprugom, a prisustvovale su zvanice iz javnog, političkog i kulturnog života.

Princ Čarls i vojvotkinja od Kornvola danas nastavljaju posetu Srbiju odlaskom u Novi Sad, obilaskom manastira Kovilj i drugih znametosti a uveče će prisustvovati prijemu u Narodnoj skupštini u Beogradu gde se očekuje i jedino javno obraćanje princa od Velsa tokom posete regionu.

Poseta princa Čarlsa je, kako je više puta ukazano, posvećena miru i pomirenju, mladima i izgradnji budućnosti Srbije i bilateralnih odnosa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sneki

    17. mart 2016 | 12:38

    Mi cemo njih da zadivljujemo a oni nas da sokiraju,tj. bombaju.

  • Dag

    17. mart 2016 | 12:13

    U tradiciji srpskog naroda je - gostoprimstvo... (Ali:"Ne veruj Danajcima i kad poklone donose."Isuvise cesto se nas narod ponasao naivno,trudeci se da se pokaze,u najlepsem svetlu.Nevolju je opisao Cvijic:"Kuca na - raskrsnici".Najbrojniji i najizmuceniji narod na Balkanu.Ne da na - sebe.I zato je trn u - oku.)...

  • Dag

    17. mart 2016 | 12:16

    Na Tv - BBC,nisam video, ni najmanji prilog - o poseti... ( Toliko o tome, koliko smo im - bitni.)...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA