SANJA JE BILA DETE KADA JU JE UBIO "MILOSRDNI ANĐEO", A ZOVU JE KOLATERALNA ŠTETA! Jeziv krik oca potresao je Srbiju

- Moje dete je žrtva zločina koji nazivaju "Milosrdni anđeo"! Ironija života! Moje dete je, kažu, kolateralna šteta. Moja Sanja je negde na nebu. Ona je moj anđeo čuvar - kaže Zoran Milenković, predsednik opštine Varvarin, otac Sanje Milenković koja je imala samo 15 godina kada je ubijena u napadu aviona NATO na most u centru ovog mesta u Srbiji

  • 17

I posle 17 godina svakog dana muči me isto pitanje: Zašto? Zašto je baš moje dete kažnjeno?! Zašto je moja sanja baš tog trenutka morala da bude na mostu? Ko je odlučio da moja ćerka više ne treba da živi? Ovako danas priča Zoran Milenković, predsednik opštine Varvarin, otac Sanje Milenković koja je imala samo 15 godina kada je ubijena u napadu aviona NATO na most u centru ovog mesta u Srbiji!

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) SRBIJA OVO NE SME ZABORAVITI! Ovako je "MILOSRDNI ANĐEO" NATO-a bombama ubijao decu (FOTO)

- Moje dete je žrtva zločina koji nazivaju "Milosrdni anđeo"! Ironija života! Moje dete je, kažu, kolateralna šteta. Moja Sanja je negde na nebu. Ona je moj anđeo čuvar - ovim rečima za "Informer" počinje svoju ispovest otac ubijene Sanje.

SLOBA JE ODBIO OVE USLOVE ZAPADA! Milošević je Klintonu rekao NE i Srbija je ušla u RAT protiv NATO PAKTA (VIDEO)

Foto: Printskrin RTS Video Foto: Printskrin RTS Video

- Moje dete bi danas, da je bilo sreće imalo 32 godine. Bila bi živa, bilabi s nama... Prd njom bi bila blistava budućnost - kaže on i dodaje:

OVO SU MESTA U SRBIJI NA KOJA JE PADAO OSIROMAŠENI URANIJUM: Mapa NATO otkriva TAČNE LOKACIJE udara iz 1999. godine!

Foto: Printskrin RTS Video Foto: Printskrin RTS Video

- Bila je s drugaricama Marinom i Marijanom u centru Varvarina. Bio je praznik Svete Trojice (30. maj 1999. godine), pijačni dan. Ranije pre toga, nikada nisu bombardovali tokom dana, samo su noću gađali. Tog dana NATO je napao usred dana, gađali su da ubiju! Da su hteli da sruše most gađali bi noću. Kada je prvi projektil pogodio most moja Sanja se nalazila na pešačkoj stazi. Od siline udarca s drugaricama pala je u reku. Pokušavala je da im pomogne. Onda je usledio drugi napad, koji ju je smrtno ranio, geleri su je pogodili u leđa - kaže Zoran i priseća se kako je njegova ćerka preminula u kolima Hitne pomoći na putu ka Kruševcu.

Foto: Printskrin RTS Video Foto: Printskrin RTS Video

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Seka

    24. mart 2016 | 08:56

    I da nam je žao Brisela, ne treba ih žaliti, i oni ne žale nikog.

  • Stiffmeister

    24. mart 2016 | 08:36

    Ali zato svi zale zrtve beisela. Gemlje koja je inala kolonike i koju su vekovima ugnjetavali africki narod. Zato i jesmo tu gde jesmo jer vise zalimo tudje nego sebe . A i ne cenimo dovoljno sebe. Ko je zalio srpsku dwcu u krajini bosni kosovu? Licemeri fuj

  • Nostra

    24. mart 2016 | 08:36

    Varvarin nikad vam neće zaboraviti granatiranje, bando NATOvska

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA