(VIDEO) OVO MOGU SAMO SRBI! Pogledajte kako su drugari Radovana Karadžića odgovorili HAGU na presudu (FOTO)

Radovan Karadžić osuđen je na 40 godina zatvora. Presuda nije iznenađujuća, već očekivana zato njeno izricanje njegovi poznanici kako kažu nisu ni pratili

  • 59

Odlukom Sudskog veća Haškog tribunala prvi predsednik Republike Srpske Radovan Karadžić osuđen je na 40 godina zatvora, a Telegraf.rs izricanje presude pratio je u njegovom tajnom skrovištu iz vremena kada se skrivao i dok je Radovan bio David Dabić!

Pogledajte kako je Radovan Karadžić reagovao kada ga je HAG osudio na 40 GODINA ROBIJE (VIDEO)

Pre odlaska u Haški tribunal gde je osuđen na 40 godina zatvora, Radovan Karadžić - David Dabić krio se godinama, pa je tako u Beogradu imao i svoje omiljeno mesto gde je provodio slobodno vreme. Telegraf.rs bio je tamo - na licu mesta sa njegovim poznanicima dok je trajalo izricanje presude.

HAG PRESUDIO RADOVANU! Karadžić OSUĐEN NA 40 GODINA ROBIJE u Haškom tribunalu

Doktor David Dragan Dabić ili Radovan Karadžić voleo je da svrati u jednu kafanu na Novom Beogradu gde je pijući vino svirao gusle. Da je u ovom skučenom lokalu bio omiljeni gost  govore njegove slike na zidu ali i veliki mural koji se nalazi na samoj fasadi.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

NATAŠA KANDIĆ ZADOVOLJNA: 40 godina ROBIJE za Karadžića je kao SMRTNA KAZNA!

Njegovi saborci iz ove kafane kažu da su sklonili televizor  ne želeći da prate izricanje presude njihovom junaku jer su već znali kako navode kakva će ona biti.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Nebojša Jevđić, inače ratni novinar u penziji ističe da je Karadžić bio veliki vernik i dobar lekar koji je uspešno bioenergijom lečio svoje pacijente.

- On će junački izdržati presudu ali njegova presuda je presuda srpskom narodu

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Sa mišljenjem Jevđića složio se i Dragan Jakovljevič rekavši da ga je Hag namenski zatvorio da bi ga i osudio

- Nisu ga odveli tamo da mu teče med i mleko - kaže Jakovljević

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Dušan Rađenović svoju srdžbu umesto rečima preneo je pesmom dozivajući Radovana da izađe iz crne rupe tj. Haga.

Radovan Karadžić proglašen je krivim za genocid nad muslimanskim stanovništvom u Srebrenici, zločine u Sarajevu, uzimanje talaca i brojne ratne zločine u sedam bosanskih opština.

( Č. Đ. )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    24. mart 2016 | 17:46

    Nepismen narod smo mi kad nama Natasa Kandic bistri politiku a uzima lovu ni sama nezna ko je placa

  • deki

    24. mart 2016 | 19:05

    Manite se Slovenca, nije in kriv.. i ja sam odrastao u Sloveniji.. od malih nogu degradiran od strane učitelja, zajednice, komšija.. godinama trovan propagandom da smo Srbi krezavi i primitivni koljači dece, silovatelji.. teško je oprati svu ljagu koju su nam cnn i bbc natovarili svojim prljavom medijskom kampanjom.. budimo pametni, učimo zanat i budimo složni, samo smo sebi najpotrebniji!

  • slovenac

    24. mart 2016 | 17:09

    gledajuci ovaj snjimak, zaista se vidi kakav je jadan narod u Srbiji.. pa ja neznam dokle ce te biti takvi.. Njemci su priznali svoje greske i nastavili dalje, sad imaju najjacu drzavu u Evropi.. Vi nista ne priznajete, zivi te u lazima i nastavljate sa vasom radikalnom politikom, zato vam sve losije i losije ide.. Probudite se malo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA