MERA ZA SRBINA JE DA LI GA JE HAG OSLOBODIO ILI OSUDIO: Predsednik Nikolić je ovako video presudu Šešelju

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je povodom oslobađajuće presude lideru radikala Vojislavu Šešelju da je ravnodušan ali da je Hag "mera za Srbina"

  • 58

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da je indiferentan prema presudi lideru radikala Vojislavu Šešelju i prema njemu lično, ali je istakao da je Hag "mera za Srbina".

"Nisam razmišljao šta bi moglo da se desi, ali, mera za Srbina je da li ga je Haški sud oslobodio ili osudio", rekao je Nikolić novinarima u Beogradu.

Haški tribunal oslobodio je danas lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja po svih devet tačaka optužnice, koja ga je teretila da je govorom mržnje podsticao i podržavao ratne zločine u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini tokom ratnih sukoba i proterivanje Hrvata iz Vojvodine.

( Telegraf.rs / Tanjug )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гробари 1970

    31. mart 2016 | 14:31

    Тому ухватила прпа,каже није размишљао о пресуди а молио је Бога да Воју осуде неких 30 година... ЖИВЕО ВОЈИСЛАВ ШЕШЕЉ !

  • Pas laje, vetar nosi

    31. mart 2016 | 20:56

    Iznenađujuće za šefa države kuma i dugogodišnjeg političkog istomišljenika. Ja se sa njim poliiicki ne slažem ali sam srećna što je neko pobedio prokleti Hag. Čak me raduje što ima uspeha u kampanji. Neka ga zdravlje posluži da nadoknadi izgubljeno vreme bez porodice.

  • Алекса

    31. mart 2016 | 17:43

    Како председник државе може да буде незаинтересован за свог грађанина? Можда се то не учи на фалултету, али стоји у уставу!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA