Radulović: DS osporava naše učešće na Vračaru

Opštinska izborna komisija Vračara proglasila je juče izbornu listu "Dosta je bilo - Saša Radulović", ali je po proglašenju liste izbornoj komisiji podnet prigovor sa zahtevom da se izborna lista "Dosta je bilo" odbaci

  • 1

Lider pokreta "Dosta je bilo" Saša Radulović optužio je danas Demokratsku stranku (DS) da osporava učešće njegove liste na izborima u beogradskoj opštini Vračar, iako je ona već proglašena u toj opštini.

- DS, koji je na Vračaru u koaliciji i s Čedom (Jovanovićem) i s (Borisom) Tadićem i s Novom i s Borkom (Stefanovićem), sada pokušava da ospori i već proglašenu listu na Vračaru. Sram vas bilo, mi se nikada nećemo ponašati kao vi - objavio je Radulović na Tviteru.

On je još objavio da neki od kandidata nisu bili zadovoljni svojim rangom na listi "Dosta je bilo" pa su pokušali "ucenom da se dokopaju prvog mesta, recimo na Vračaru", i u Vojvodini, što im je onemogućeno.

Opštinska izborna komisija Vračara proglasila je juče izbornu listu "Dosta je bilo - Saša Radulović", ali je po proglašenju liste izbornoj komisiji podnet prigovor sa zahtevom da se izborna lista "Dosta je bilo" odbaci.

Foto Marko Todorović Foto Marko Todorović

 CeSID: U predizbornoj kampanji FALSIFIKOVANO 15.000 POTPISA!

Taj predlog danas su podržali članovi komisije iz DS-a, Socijaldemokratske stranke, Nove stranke, Liberalno demokratske partije i Levice Srbije, ali bili su u manjini, pa je predlog odbačen glasovima predstavnika Srpske napredne stranke, Socijalističke partije Srbije i Demokratske stranke Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RADMILA

    14. april 2016 | 06:31

    Osporavaju postene osporavaju neistomisljenike da bi mogli da pljackaju bez zaustavljanja!previse je !dosta vise!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA