Čeda i Boris NEĆE u koaliciju sa SNS!

Lider LDP-a Čedomir Jovanović zahvalio je građanima što su glasali i izvinio se za veliku sramotu što se se tiče prebrojavanja glasova

  • 89

Lideri LDP i SDS Čedomir Jovanović i Boris Tadić čestitali su večeras lideru SNS Aleksandru Vučiću na pobedi na izborima, uvereni su da ulaze u parlament, a poručuju da neće u koaliciju sa SNS.

Oni su, u obraćanju novinarima u izbornom štabu koalicije LDP-LSV-SDS rekli da prema njihovim preliminarnim rezultatima prelaze cenzus.

- Naši rezultati govore da smo u grupi stranaka koje su između pet i šest odsto, ali rezultati variraju od trenutka do trenutka - rekao je Tadić i dodao da se nada da će rezultati iz Vojvodine, ali i Beograda podići izborni rezultat te stranke.

- Biće potrebno sačekati konačne rezultate, biće mnogo primedbi na izborni proces i pokazujem uzdržanost, ne prema našim rezultatima,već prema rezultatima SNS-a - rekao je Tadić.

U ŠTABU ČEDE, ČANKA I BORISA TVRDE: Na biračkim mestima širom Srbije je BILO KUPOVINE GLASOVA! (FOTO) (VIDEO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Lider LDP-a Čedomir Jovanović zahvalio je građanima što su glasali i "izvinio za veliku sramotu što se se tiče prebrojavanja glasova".

- Ne znam nijednu zemlju da četiri sata po zatvaranju biračkih mesta ne može da saopšti izborne rezultate, a poslednje što želim je da se ovi izbori završe na isti način kao 1996. godine - rekao je Jovanović.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

On je čestitao lideru SNS-a Aleksandru Vučiću na sjajnom izbornom rezultatu, kao i svim strankama koje su prošle censuz.

- Na zalost, ne mogu da vam kažem procente, čekamo rezultate sa Kosova, tamo je po svim informacijama glasalo 50.000 građana i to će uticati na stranačke rezultate, ali ne može da promeni činjenicu da su sve stranke iz naše koalicije parlamentarne stranke - rekao je Jovanović.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nesa

    25. april 2016 | 08:31

    Cuj nece, pa ko vas je zvao? Smesni ste.

  • panta jovanovic

    25. april 2016 | 08:31

    Pa valjda prvo Vucic treba da ih zove u koaliciju, a nece. Oni nece a niko ih i ne poziva . Smesno i tuzno.

  • Pravda

    25. april 2016 | 09:17

    E, sada mi je laknulo, kada znam da neće sa SNS,ali ko ih je zvao?Pređoše li cenzus?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA