OTIĆI ĆU IZ SPS AKO IM NE ZNAČIM! Dačić najavio povlačenje sa vrha socijalista?

Na sednici Glavnog odbora biće analiza izbora, odgovornost i dalji plan aktivnosti. Ako SPS-u ne značim ništa, sam ću otići - poručio je Dačić

  • 52

Lider socijalista Ivica Dačić izjavio je da će iskoristi Vaskrs da razmisli "o svemu i o svojim daljim potezima" i da će otići iz SPS-a ako ne znači ništa toj stranci.

PROMENE U NIŠU: Ceo Mesni odbor SPS prešao u NAPREDNJAKE

Povodom saznanja Kurira da se Dačiću "drma fotelja" jer njegovi najbliži saradnici pokušavaju da ga svrgnu s tog mesta nezadovoljni rezultatima posle izbora, lider SPS- je rekao da svako ima pravo da pokreće pitanje njegovog opstanka u stranci i da se tome neće protiviti.

- Ne bežim od toga. Na sednici Glavnog odbora biće analiza izbora, odgovornost i dalji plan aktivnosti. Ako SPS-u ne značim ništa, sam ću otići - poručio je Dačić.

DOVIĐENJA I LAKU NOĆ! Evo šta je Vučić PORUČIO Dačiću nakon UBEDLJIVE POBEDE naprednjaka na IZBORIMA

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Potpredsednica SPS Slavica Ðukić Dejanović tvrdi da u toj stranci nema raskola.

- Ja sam Dačićev najbliži saradnik i nikad ga nisam rušila. To su gluposti, kakvo nezadovoljstvo u stranci i raskol... To je potpuna insinuacija - poručila je Ðukić Dejanović.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Na pitanje zašto Branko Ružić potencira da bi voleo da je SPS u opoziciji, Ðukić Dejanović kaže da "ne zna" šta je mislio kad je to rekao niti da ga je čula da je to rekao.

Navodi se da su u SPS-u napravljeni tabori, a da struju koja bi volela Dačiću da vidi leđa navodno predvode Branko Ružić i Novica Tončev.

DA LI JE SPS IZGUBIO ZBOG PUPS-A? Evo šta kaže izborna matematika! (FOTO)

Ružić je odmah posle izbornih rezultata izjavio da bi voleo da SPS ode u opoziciju, dok je Tončev izjavio da nema nameru da ruši Dačića jer je upravo zbog njega ušao u SPS.

- Ne zalažem se za to da se menja Dačić, nego neki njegovi saradnici koji nisu imali rezultate na izborima - rekao je Tončev, ali se, navodi Kurir, ogradio od Ružićeve želje da bi voleo da je SPS u opoziciji.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

- Savetovaću Dačiću da smeni sve potpredsednike, članove Predsedništva i tako dalje, sve koji nisu imali rezultate na izborima, a nisam nikad pomislio da Dačić treba da ode - poručuje Tončev.

Na pitanje koji su to socijalisti, odgovara da ne zna jer nema rezultate ispred sebe.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA