STEFANOVIĆ O PROTESTU OPOZICIJE: Prihvatite činjenicu, doživeli ste DEBAKL! (FOTO)

- Tražimo od njih da prihvate činjenicu da su pretrpeli žestok poraz i ogroman debakl na ovim izborima - rekao je Stefanović na konferenciji za novinare u sedištu SNS

  • 87

Potpredsednik SNS Nebojša Stefanović ocenio je danas da su opozicione stranke, predstavnici bivšeg režima i manjih udruženja, na današnjem protestu doživeli debakl.

Opozicija protestovala protiv izbornih rezultata! (FOTO)

- Tražimo od njih da prihvate činjenicu da su pretrpli žestok poraz i ogroman debakl na ovim izborima - rekao je Stefanović na konferenciji za novinare u sedištu SNS.

On je rekao da se ispred sedišta RIK u Beogradu okupilo oko 1.700 ljudi, koji su, kaže, organizovano autobusima došli iz Kraljeva, Pančeva.

- Toliko su mogli da se okupe Pajtić, Tadić, Jovanović, Obradović, Petrović, Veselinović, ali i Mladen Obradović, Sandulović. Kad oduzmete sve te sjajne veličine, zapitam se koliko je naroda bilo - rekao je Stefanović.

On je naveo da su se okupili oni koji su za i koji su protiv NATO, oni koji su protiv otvaranja fabrika, koji su pljačkali od hendikepirane dece.

NEBOJSA STEFANOVIC I ALEKSANDAR VULIN

- Oni su krali na izborima i tako se ponašali i zato misle da će se svi ponašati kao oni - rekao je Stefanović i upitao Bojana Pajtića na kom je to mestu navodno glasao čovek koji ima više od 100 godina.

NEBOJSA STEFANOVIC I ALEKSANDAR VULIN

Za razliku do njih, Aleksandar Vučić se ponaša 20 puta poštenije, on hoće da demokratsti vlada, a on i bi samo da vrate sve privilegije, dodao je Stefanović, poručivši: "Nećemo im to dozvoliti".

- Mi vodimo politiku tako da štitimo građane, ali nećemo da stitimo njihovu banditsku politiku - poručio je Stefanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alex

    30. april 2016 | 15:56

    Veliki pozdrav za Nebojsu iz Beograda :-) Jos malo i gotovo :-)

  • sasa

    30. april 2016 | 15:49

    a gde je izvestaj sa protesta opozicije? o cemu nebojsa iz beograda govori? nigde nema nikakvih vesti o protestima!

  • Goran

    1. maj 2016 | 15:41

    Vučić je gubitnik, ne može da menja ustav sada. Ne volim ni žute ni njega, volim život!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA