IMA POMAKA U ISTRAZI ZA SAVAMALU: Vučić tvrdi da slučaj neće ostati nerešen!

Vučić je na konferenciji za novinare, upitan da li je neko iz državnih institucija odobrio i dao nalog za "akciju u Savamali", rekao da će nadležni organi rešiti taj slučaj, te da ima napretka

Mandatar za sastav vlade Aleksandar Vučić izjavio je danas da u slučaju rušenja u Savamali ima pomaka i da će biti rešen, jer je to obaveza prema budućnosti, ali da bi bilo neodgovorno da negira evenutalno učešće državnih organa u tome pre okončanja istrage.

VUČIĆ O RUŠENJU SAVAMALE: Oni koji su to uradili noću su kompletni idioti!

Vučić je na konferenciji za novinare, upitan da li je neko iz državnih institucija odobrio i dao nalog za "akciju u Savamali", rekao da će nadležni organi rešiti taj slučaj, te da ima napretka.

VUČIĆ: Hvala predsedniku što mi je poverio mandat, ja sam danas najponosniji čovek!

Na pitanje novinara da li time ostavlja mogućnost da je neko iz državnih institucija "uzeo zakon u svoje ruke", Vučić je rekao:

- Posebno bi bilo strašno da nešto negiram, a da istraga nije okončana. Mogu samo da izrazim svoju nadu. Ali će biti sve završeno u skladu sa zakonom.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović Foto: Tanjug/Sava Radovanović

On je naveo da mu je najsmešnije kad o "fantomkama" govore i drže predavanja oni koji su fantomke uveli na političku i ekonomsku scenu, koji su hapsili predsednike pod fantomkama.

- Taman onoliko koliko je Srbija napredovala da se više ljudi ne ubijaju u fantomkama, da se ne hapse predsednici, nego se ruše bespravni objekti, Srbija mora da narpeduje u budućnosti tako da fantomke niko ne koristi ni za šta protivpravno i protivzakonito. To mora da bude Srbija u koju svi verujemo - rekao je vučić.

Vučić je na pitanje da li je pročitao izveštaj ombudmana Saše Jankovića o Savamali rekao da nije, ali da je svima rekao da postupaju po uputstvima zaštitnika građana.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bane

    24. maj 2016 | 17:40

    Slucaj ce se resiti kada se reformise milicija i druge korumpirane institucije.

  • Mila

    24. maj 2016 | 16:43

    Sa fantomkama na glavi crno se radi, a i crno se misli.Potpuno rasvetljavanje okolnosti oko rusenja nelegalnih objekata samo ce doprineti povecanju poverenja u rad vlade.

  • Verica

    24. maj 2016 | 17:38

    Zakon je jasan i jedak za sve. Nema tu mesta manipulaciji i politikanstvu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA