Dačić sa Vanom: Srbija pridaje veliki značaj delovanju UNMIK-a na Kosovu

Posebna pažnja bila je posvećena i angažovanju Republike Srbije u mirovnim operacijama UN i njenom konkretnom doprinosu očuvanju međunarodnog mira i bezbednosti, navodi se u saopštenju Ministarstva spoljnih poslova

  • 3

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić razgovarao je danas sa pomoćnikom Generalnog sekretara UN za mirovne operacije El-Gasim Vanom, i tom prilikom je istaknuto koliki značaj Srbija pridaje delovanju UNMIK na KiM, u nesmanjenom obimu i sa neizmenjenim mandatom.

UGLED SRBIJE NA VISOKOM NIVOU: Ivica Dačić obeležio Dan srpske diplomatije (FOTO)

Posebna pažnja bila je posvećena i angažovanju Republike Srbije u mirovnim operacijama UN i njenom konkretnom doprinosu očuvanju međunarodnog mira i bezbednosti, navodi se u saopštenju Ministarstva spoljnih poslova.

Čestitke Vučiću za pobedu na izborima od Ban Ki Muna

Sastanku je prisustvovao i specijalni predstavnik generalnog sekretara UN i šef Misije UN na Kosovu (UNMIK) Zahir Tanin.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pas laje vetar nosi

    3. jun 2016 | 20:47

    Имењаче, па нисмо изабрали ни премијера. Он је мандатар, али сви га називају премијер. Много Вам смета тај Дачић. Не умете да цените праве вредности.Нажалост!

  • Milorad

    3. jun 2016 | 15:44

    Kosovo je samo autonomna pokrajina koja nema pravo odcjepljenja .sva pravamoze da ostvari samo kroz Srbiju.evropa krsi svoj poredak i svetski gurajuci trenutno kriminalno kosovo kao posebnu jedinicu.

  • Imenjak

    1. jun 2016 | 15:46

    Ko je on kakav ministar spoljnih poslova vlada raspustena nova se formira pitanje oce li biti ko mu je dao mandat da pregovara i prica u bilo cije ime kakva je ovo vise sprdacina sa drzavom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA