≫ 

NEĆU NIKOME DOZVOLITI DA GAZI SRBIJU: Vučić odgovorio na sramne komentare bosanskih političara!

Duraković je nedavno rekao da u Potočarima 11. jula nisu poželjni pojedinci i predstavnici institucija koje negiraju genocid

  • 80

Premijer Srbije Aleksandar Vučić je poručio da želi najbolje moguće odnose sa Bosnom, ali da nikome neće dozvoliti da gazi Srbiju.

Dačić: Sramni komentari bosanskih političara, Srbiju niko ne može da ponižava

- Želim najbolje moguće odnose sa Bosnom i Bošnjacima, ali je izvesno da ni njima ni bilo kome drugom neću dozvoliti da gaze Srbiju - rekao je Vučić za Alo, povodom izjave načelnika opštine Srebrenica Ćamila Durakovića da je državni vrh Srbije nepoželjan u Srebrenici.

Duraković je nedavno rekao da u Potočarima 11. jula nisu poželjni pojedinci i predstavnici institucija koje negiraju genocid, ali da uprkos tome ta opština želi dobru saradnju sa Srbijom.

Vučić je posle te izjave rekao da je Srbija razumela poruke iz Srebrenice i da ne želi da pravi probleme.

- Imaju pravo na to da nekoga žele ili ne žele. Nećemo da pravimo problem i prihvatamo njihovu ideju da smo višak u Srebrenici. Oni su kod nas uvek dobrodošli. I mi smo bili dobrodošli pre nekoliko meseci - rekao je tada Vučić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • maki

    30. jun 2016 | 10:54

    Srbija vise nikome nece dozvoliti nikakav vid ponizavanja, naucite vec jednom da nas postujete.

  • sirmium

    30. jun 2016 | 13:15

    Bosanski politicari ne postuju prave vrednosti ve svoje postupke i izjave usmeravaju u licnu korist sto nikako nije dobro za odnose dve drzave.

  • Filip

    30. jun 2016 | 11:55

    Sada znamo koji su njihovi pogledi,samo neka nas ne vređaju, uvek sve može da se reši na kulturan i civilizovan način, poruka nam je jasna i treba je poštovati...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA