Vučić čestitao Ðukanoviću Dan državnosti Crne Gore

Kako se navodi u saopštenju pres službe crnogorske vlade, Vučić je istakao poseban značaj koji Srbija pridaje daljem razvoju dobrih i tradicionalno prijateljskih bilateralnih odnosa sa Crnom Gorom

  • 14

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić čestitao je predsedniku Vlade Crne Gore Milu Ðukanoviću Dan državnosti, uz želje za uspešan razvoj Crne Gore i njenih građana.

Vučić izrazio saučesće zbog tragedije u Italiji

Kako se navodi u saopštenju pres službe crnogorske vlade, Vučić je istakao poseban značaj koji Srbija pridaje daljem razvoju dobrih i tradicionalno prijateljskih bilateralnih odnosa sa Crnom Gorom.

Evropska komisija Srbiji odobrila PRVIH 39,7 miliona evra pristupne pomoći

- Crna Gora nije samo susedna zemlja, već veoma značajan politički i privredni partner Republike Srbije, sa kojim zajedno radi na realizaciji važnih infrastrukturnih projekata i na daljem unapređenju privredne, ali i saradnje u svim drugim oblastima od zajedničkog interesa - ističe se u čestitki.

Skot: Hvala Srbiji za prijem dvojice zatvorenika Gvantanama

- Verujem da obostrana opredeljenost za članstvo u Evropskoj uniji i saradnja u procesu evrointegracija kvalitativno doprinosi izgradnji naših država, ostvarenju boljeg života naših građana i odnosima u regionu - navodi se u čestitki premijera Vučića upućenoj premijeru Crne Gore Milu Ðukanoviću povodom Dana državnosti Crne Gore.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1389 M=7777

    13. jul 2016 | 12:12

    Vučiću to su priče za malu decu, da mi imamo dobre odnose sa C.Gorom, ti dobro znaš da je rezim Djukanovića podrzao genozid u Srebrenici, da su priznali Kosovo, ako već zeliš da obidješ C.G obidji Srpski narod i Srpsku opoziciju, ali ti to nesmeš,ti uzivaš da hvališ nekog, da te neko hvali, uvek trčiš da nekome nešto čestitaš, da se svakom ulizeš, tako si se ulizivao Federaciji pa si dobio šup kartu,

  • Millos

    13. jul 2016 | 04:21

    A Ani i Švajniju?

  • Batocina

    13. jul 2016 | 05:46

    ACO drzavnost treba cestitati ko je Drzavu stvorio a oni su pokojnici, i narodu te Drzave a njemu nikako.Zna se glasovima kojeg naroda je postao predsednik.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA