≫ 

VUČIĆ IZJAVIO SAUČEŠĆE FRANCUSKOM NARODU: Teror je ponovo udario u srce Evrope

Francuz poreklom iz Tunisa (31) je terorista koji je sinoć ubio više od 80, a povredio više od 100 ljudi, kada je više od 2 kilometra gazio ljude po jednoj od glavnih ulica Nice, tokom proslave Dana Bastilje

  • 64

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je jutros telegram saučešća predsedniku Vlade Francuske Manuelu Valsu i francuskom narodu povodom terorističkog napada u Nici.

OGLASIO SE AMBASADOR SRBIJE U FRANCUSKOJ: Nema podataka da li među mrtvima IMA SRBA!

- Užasnuti smo brutalnim terorističkim napadom u Nici u kome je stradao veliki broj ljudi. Teror je ponovo udario u srce Francuske i Evrope i dan nacionalnog slavlja pretvorio u dan nacionalne žalosti, ponovo nas upozorivši da samo naša odlučnost za zajedničku borbu protiv zla terorizma može da zaštiti porodične, kulturne i civilizacijske vrednosti koje delimo. U ime Vlade Srbije i lično ime, Vašoj Vladi i porodicama i prijateljima poginulih upićujem izraze najdubljeg saučešća - stoji u telegramu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Katarina

    15. jul 2016 | 08:47

    Teororistički napadi u Francuskoj su sve učestaliji,nažalost. Moraju se bolje zaštiti od tih terorista.Iskreno saučešće porodicama poginulih.

  • dr ivcha

    15. jul 2016 | 09:04

    I dalje udaraju u srce Evrope, a Evropa ni svet ništa ne preuzimaju. Bitno im da gledaju da Srbiju oštete što više može.

  • milica

    15. jul 2016 | 09:48

    Terorizmu se mora stati na putu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA