ŠEŠELJ OPET IZDIVLJAO: Evo kako je najstrašnije izvređao bivšeg hrvatskog predsednika

Očigledno nekadašnji predsednik Hrvatske nije još uvek zaboravio kako mu je za dlaku izmakla pobeda na izborima pre godinu dana. A nije ni Šešelj

Na izjavu bivšeg hrvatskog predsednika Ive Josipovića, koji je u intevjuu listu "Danas" rekao da je Šešelj radio za sadašnju predsednicu Kolindu Grabar Kitarović i pomogao joj da pobedi na izborima, lider Srpske radikalne stranke je odgovorio u svom stilu, jednim uvredljivim "tvitom".

Nakon pobede Kolinde Grabar Kitarović na predsedničkim izborima u Hrvatskoj 2015. godine, Vojislav Šešelj je izjavljivao kako je njena agresivna kampanja protiv njega nakon povratka iz Haškog tribunala dovela do jačanja desnih snaga u Hrvatskoj, do njenog pozicioniranja kao favorita na izborima i do krajnje pobede.

I pored toga, lider SRS je odmah po objavljivanju rezultata izbora čestitao pobedu novoj hrvatskoj predsednici.

Očigledno nekadašnji predsednik Hrvatske nije još uvek zaboravio kako mu je za dlaku izmakla pobeda na izborima pre godinu dana. A nije ni Šešelj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejo

    28. jul 2016 | 12:26

    Vojo legenda.

  • Pravda

    28. jul 2016 | 12:05

    Hahahahahahaha

  • Maja

    28. jul 2016 | 14:08

    Seselj je tezak primitivac i posle svakog njegovog komentara sramota me je sto smo pripadnici istog naroda. Jos se nismo oladili od bljuvotina povodom udaje Ane Ivanovic,a prostacina opet deluje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA